Press "Enter" to skip to content

Samsung ne prezintă televizoare și videoproiectoare noi în cadrul CES 2023

Cel mai mare eveniment de tehnologie din lume are loc chiar acum. A venit vremea ca zeci de producători de vârf să-și încordeze mușchii cu cele mai noi și mai avansate produse în cadrul Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas. Și Samsung este unul dintre acești producători, iar compania coreeană tocmai a arătat o serie de TV-uri și proiectoare cu care speră să își păstreze poziția fruntașă în clasament.

Pe partea de televizoare, este vorba de trei serii: Neo QLED, MICRO LED și Samsung OLED. Noile modele Neo QLED oferă o imagine clară și plină de culoare, grație tehnologiei Quantum Mini LED și a procesorului avansat Neural Quantum, care susține procesarea în 14 biți și un procedeu de AI Upscailing. Vin atât în rezoluții 4K cât și 8K iar dimensiunile sunt de la 50 la 140 de inch. Mai mult, televizoarele au o rată de refresh de 144 și FreeSync Premium Pro pentru o experiență cât mai bună de joacă, deci pot fi ecranul mare perfect pentru orice gamer care se respectă.

Dar poate un televizor nu este pe gustul tău și vrei un proiector performant. În 2023, Samsung introduce o nouă variantă a proiectorului său laser, The Premiere 8K. Gama de proiectoare ultra-short throw vine acum cu un model 8K, oferind același ecran ultra-mare la o rezoluție și mai ridicată. Suportă o dimensiune maximă a ecranului de 150 de inci, cu o rezoluție pe măsură.

Al doilea proiector interesant este denumit Samsung Freestyle. Este foarte mic, portabil și poate fi folosit oriunde cu ușurință. Este proiectorul ideal dacă vrei ceva compact și călătorești mult, care poate oferi o calitate a imaginii bună. Acum, utilizatorii pot profita de noua funcție Smart EDGE Blending, care permite utilizarea simultană a două dispozitive, făcând posibilă vizionarea conținutului în configurația 21:9, fără alte ajustări manuale. 

Toate astea sună foarte bine, și abia aștept să îți mai povestesc ce mai iese nou pe la CES. Colegii noștri sunt deja acolo și îți recomand să ții un ochi pe site dar și pe YouTube dacă vrei să fii la curent cu tot ce-i nou de la salonul de tehnologie.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares