Press "Enter" to skip to content

Samsung The Sero – un TV rotativ numai bun de pus în sufragerie (review)

Astăzi aruncăm privirea asupra unui televizor cel puțin exotic, sub forma contorsionistului numit The Sero. Dacă ești unul dintre fanaticii TikTok sau Instagram, atunci asta este modelul pentru tine. Imaginează-ți The Sero ca fiind un telefon supradimensionat, care printre altele, printr-o rotire la 90 de grade care te lasă cu gură căscată, se transformă și în televizor.

Stai s-o mai zic o dată: apeși un buton pe telecomanda sau de pe telefon, și ecranul se rotește, și din 9:16 se face 16:9. Și mai are ceva kinky TV-ul asta: nu are nevoie de suport sau nu trebuie pus pe perete, pentru că vine cu mobilă încorporată. Iar mobila aia nu e doar mobilă, ci conține și difuzoarele.

Samsung The Sero

Tot de partea bună are o platforma smart solidă sub forma actualului tyzen 2023. Când este în poziție TV are o formă de „T” și panoul este puțin înclinat. Mă așteptăm să bată, să troncane, dar nu este cazul. Baza încorporează un puternic sistem de sunet 4.1, iar conectica este încorporată tot aici: 3 HDMI-uri, 2 porturi USB, antena. Dar scopul său primar este acela de a-ți oglindi la dimensiuni gargantuane feed-ul vertical de pe telefon.

Samsung The Sero

Am încercat cu TikTok, cu Facebook, cu Instagram, inclusiv cu articole de pe site-uri, totul se traduce 1:1 pe displayul lui The Sero. Dar cred totuși că cei mai încântați vor fi fanaticii TikTok care dau scroll până le curge din gură. Și displayul de față este tot un QLED dar din nou, la fel ca la The Frame, scopul lui The Sero nu este a livra gaming la 144Hz sau filme la calitate IMAX.

Samsung The Sero

Totuși imaginea arată bine, este crisp, și culorle sunt impresionante. Și aici regăsim senzori care ajustează automat imaginea la lumina ambientală sau în funcție de conținut. Atinge peste 500 de niți, deci este și destul de luminos, cât despre HDR este în linie cu celelalte modele Samsung, adică fără suport pentru Dolby Vision. Totuși, merge binișor în gaming, chiar dacă nu suportă high framerate, dar are un imput lag impresionant de sub 10 ms atunci când îl treci în Game Mode.

Ok, este un dispozitiv mai degrabă exotic decât practic, dar din punctul meu de vedere e încă o dovadă despre cât de departe a ajuns tehnologia și cât de diversă este oferta. Modelul de 43″ de anul asta, adică cel de față, este puțin de tot peste 1000 de euro, adică 5200 de lei.

Categoric este o nișă, dar dacă ești amator de dispozitive exotice și diferite, atunci The Sero este una dintre cele mai bune opțiuni în această categorie. Firește, ambele, atât The Frame cât și The Sero beneficiază de vastul ecosistem Samsung, adică Smart Things, conectivitate avansată cu telefoane, tablete și alte dispozitive, și ambele sunt extrem de interesante.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares