Press "Enter" to skip to content

Noua funcție de îmbunătățire a clarității pozelor de pe Pixel 7 este incredibilă

Nu e o noutate faptul că pozele pe care telefoanele celor de la Google le fac sunt extraordinare. Cu fiecare lansare, inginerii care lucrează la telefoanele Pixel își arată mușchii în departamentul foto, iar rezultatele vorbesc de la sine. În fiecare an, toate topurile celor mai bune camere pe un telefon includ pe podium, sau chiar pe prima poziție, un telefon Google.

Se pare că și anul acesta lucrurile stau la fel. Pe lângă obișnuitele îmbunătățiri cum ar fi senzori mai buni și funcții extra, noile telefoane Pixel pot repara aproape complet și insesizabil pozele neclare. Totul funcționează cu ajutorul noului procesor Tensor 2, iar partea mai interesantă este că fotografia nu trebuie să fie capturată cu un Pixel 7 ca funcția să își facă treaba. Poți încărca pe telefon o poză făcută cu un iPhone sau un Samsung, iar telefonul va transforma un cadru neclar și neutilizabil într-o adevărată poză demnă de Instagram. Din asta reiese că dispozitivul nu se folosește de date înregistrate intern în timpul fotografierii, ci se bazează pe un algoritm ingenios alimentat de noul chip.

Creatorul de conținut Mrwhosetheboss a testat funcția și s-a declarat uluit de rezultatele pe care telefonul a reușit să le scoată dintr-o imagine ce părea, la prima vedere, fără salvare. Asta demonstrează că, deși specialiștii erau sceptici că totul va funcționa așa cum oficialii Google au prezentat pe scenă, inginerii au făcut o treabă spectaculoasă, folosindu-se de AI și de puterea de procesare îmbunătățită de pe noile dispozitive.

Deși la momentul scrierii acestui material, Google Pixel 7 nu se găsește în România, cei care își doresc telefonul îl pot lua de pe amazon.de, pentru nu mai puțin de 649 de euro, în timp ce varianta Pro costă 899 de euro.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares