Press "Enter" to skip to content

BlackBerry va colabora la crearea unei motociclete electrice

In cadrul uneia dintre cele mai neasteptate colaborari din noul an, BlackBerry va lucra in parteneriat cu Damon Motorcycles pentru a crea o motocicleta electrica. Nu vorbim de compania care in prezent produce telefoane cu Android, ci despre ramasitele companiei Research in Motion care face acum parte din corporatia BlackBerry Limited si se specializeaza in productia de softuri.

Hypersport Pro Electric Superbike a fost dezvaluita la CES si va folosi sistemul de operare QNX de la BlackBerry drept sursa pentru sistemul de atentionare CoPilot. Sistemul foloseste un radar, camere si alti senzori pentru a urmari viteza si directia obiectelor care sunt in miscare in jurul motocicletei, astfel va atentiona persoana de pe aceasta cand un obiect din apropiere poate deveni o amenintare a sigurantei.

BlackBerry promite ca sistemul avansat de coliziune este foarte sigur si ofera „masuri de precautie imbunatatite” pentru conducatorul motocicletei. De asemenea, compania asigura utilizatorii ca nu vor exista brese de securitate.

Hypersport Pro va fi o motocicleta disponibila in editie limitata, iar daca sunteti la CES puteti sa o incercati la standul BlackBerry unde va fi disponibila o varianta stationara care poate fi insa „calarita”, alaturi de un sistem VR care simuleaza experienta de drum pe noua motocicleta.

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares