Press "Enter" to skip to content

Ne așteaptă SSD-uri și mai rapide

Acum că am trecut la PCI-Express 4, sau partea din industrie ce nu este Intel se află acolo, ne putem aștepta la lucruri mărețe. Sau măcar lucruri mai rapide. SSD-uri mai rapide folosind aceeași interfață micuță 4X ca până acum. Cât de rapide? Foarte rapide!

Lexar anunță că a dezvoltat un SSD capabil să atingă aproape 7GB/s. Bine, nu tocmai 7GB/s, testul pe care l-au publicat din CrystalDiskMark 6 indica o viteză de 6200MB/s la citire secvențială și 4246MB/s la scriere secvențială. Dar în IOmeter a reușit chiar să depășească 7GB/s.

Pe lângă faptul că se folosește de o interfață nouă, SSD-ul Lexar reușește să atingă această viteză și mulțumită unui nou controller, capabil să țină pasul cu aceste viteze fără să se topească. Lexar nu a specificat care exact este acest controller.

SSD-ul cu pricina va fi lansat abia spre vara anului 2020, așa că până atunci probabil vom afla ceva mai multe detalii, iar performanța sa chiar ar putea fi îmbunătățită. Sau măcar prețul său ar putea să ajungă la un nivel rezonabil. Nici prețul nu a fost anunțat, dar la 1TB de viteză atât de mare, probabil nuv a fi mic.

[Overclock 3D]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares