Press "Enter" to skip to content

iPhone SE 2 a aparut intr-un video sub forma de concept

Conform zvonurilor de pana acum, iPhone SE 2 urma sa imprumute designul de la iPhone 8, insemnand ca puteam fi martori la revenirea butonului Home. Personal insa, sunt de parere ca echipa de design si inginerii Apple ar trebui sa acorde mai mult timp acestui aspect si sa ia in considerare conceptul din acest video, deoarece asemanarile cu iPhone 11 si modul in care arata, sunt pur si simplu geniale.

Apple ar putea avea planuri diferite pentru designul lui iPhone SE 2 sau iPhone 9 (dupa cum il numesc unele zvonuri), dar cei de la ConceptsiPhone au o idee total diferita despre cum ar trebui sa arate modelul accesibil al anului viitor. Pentru inceput, nu avem parte de butonul Home, in schimb am putea primi un ecran full-screen, iar culoarea Midnight Green arata cel putin impresionant. Va fi un downgrade fata de iPhone 11 Pro deoarece vedem doar doua camere in video, dar nu ne putem astepta la caracteristici premium de la un model de buget.

Poate cea mai surprinzatoare prezenta este cea a jack-ului de 3.5mm, un lucru pe care Apple l-a eliminat odata cu aparitia iPhone 7 si iPhone 7 Plus in 2016. In timp ce ConceptsiPhone sunt optimisti in legatura cu reintoarcerea acestui port in 2020, nu cred ca Apple are vreo intentie sa-l readuca. Compania investeste bugete mari in promovarea AirPods Pro drept cea mai buna solutie audio wireless pe care o poti avea in acest moment, iar reintroducerea unui jack ar fi impotriva practicilor de afaceri ale companiei, mai ales ca alte zvonuri vorbesc despre un iPhone complet wireless.

Apple ar putea lansa un iPhone fara nici un fel de port in 2021

Din pacate, trebuie sa asteptam pana in 2021 pentru a vedea noul iPhone SE 2 in carne si oase. Tot atunci am putea vedea si un SE 2 Plus, dar toate acestea sunt doar la rangul de zvon in acest moment. Personal, mizez pe un singur model, asemanator primului SE, care va avea un design minimalist, hardware de o generatie sau doua in urma si un pret situat cam la 3/4 din pretul modelului entry al generatiei curente.

WCCFTech

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares