Press "Enter" to skip to content

Noul MacBook Pro 16″ va avea placa video AMD Radeon Pro 5000M

Nu cred ca mai este un secret pentru nimeni faptul ca AMD a castigat teren considerabil in fata gigantilor Intel si NVIDIA, dar faptul ca AMD Radeon Pro 5000M va fi placa video aleasa pentru noul model de MacBook Pro 16″ este inca o dovada care intareste pozitia AMD pe piata.

AMD a anuntat disponibilitatea a doua modele de placi grafice pentru cel mai nou laptop produs de Apple si este vorba de AMD Radeon Pro 5500M si 5300M. Noile placi video bazate pe arhitectura RDNA destinate laptopurilor, Radeon Pro 5000M, ofera o performanta deosebita si o fidelitate iesita din comun in aplicatiile de editare video, creare de continut 3D sau game development bazat pe macOS. Fiind primele placi grafice destinate profesionistilor si fabricate pe un proces de 7nm, noile Radeon Pro 5000M ofera pana la 8GB de memorie GDDR6 cu o latime de banda de 192GB/s: dublu fata de GDDR5. De asemenea, ofera 4.0 TFLOPS de performanta floating-point single-precision si un framerate mare pe display-ul Retina care echipeaza MacBook Pro.

Placile video AMD Radeon Pro 5000M se alatura seriei de gaming anuntate in cursul anului 2019, si anume Radeon RX 5500. Produsele destinate gamerilor, Radeon RX 5500M si RX 5300M, vor fi disponibile in acest final de an pe sistemele lansate de alti producatori de notebook-uri.

Pentru mai multe informatii despre noul MacBook Pro, puteti vizita pagina producatorului.

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares