Press "Enter" to skip to content

Motorola Razr revine pe piata: de aceasta data cu Android

Motorola Razr s-a intors, doar ca de aceasta data este un telefon cu Android care se poate indoi la jumatate. Motorola a confirmat intr-un final zvonurile referitoare la remake-ul modelului legendar. Razr 2019 pastreaza acelasi form factor dar inlocuieste tastatura T9 si ecranul minuscul cu un panou OLED din plastic cu diagonala de 6.2″ care se poate indoi. Telefonul va rula Android 9 Pie si va fi disponibil la un pret de 1.499 dolari cand va fi lansat in Ianuarie 2020.

Aceasta nici macar nu este prima oara cand Motorola incearca sa readuca la viata brandul Razr. A existat o intreaga lini de telefoane Droid Razr acum cativa ani, care insa au primit doar brandul pe carcasa, fara a avea vreo legatura cu seria originala. Dar noul Razr este mai mult decat numele unui brand familiar. Acesta duce mostenirea familiei sale mai departe si reinvie gloria telefoanelor flip cu un design inspirat puternic de predecesorul sau din 2004. Doar ca de aceasta data, barbia din partea de jos a telefonului gazduieste un senzor de amprenta si un USB-C.

Dar sa nu va lasati pacaliti de aparente; noul telefon un este doar un remake in stilul noilor telefoane de la Nokia care pe langa design, folosesc si un hardware invechit. Motorola incearca sa construiasca un telefon modern cum nu a mai fost in ultimii ani.

Motorola Razr 2019 vs Razr 2004

Punctul culminant al acestui terminal este, desigur, ecranul sau de 6.2″ cu format 21:9 care foloseste un panou OLED ce se indoaie de la jumatate pe axa orizontala. Deschis, nu este cu nimic mai diferit decat un alt telefon modern iar inaltimea extra nu este o problema pentru Android intrucat aplicatiile se adapteaza mai usor la acest format. Ecranul are un „breton” in partea de sus pentru speaker si camera, iar in partea de jos ecranul are o curbura.

Pe capacul frontal, telefonul mai are un ecran OLED de 2.7″ pe care Motorola il numeste ecranul Quick View. Acesta poate afisa notificari, poate controla muzica si are chiar si un mod de camera selfie cu care iti poti face poza folosind camera principala a telefonului. Motorola lucreaza cu Google pentru a permite aplicatiilor sa tranziteze fara probleme de pe un ecran pe celaltalt.

Haideti insa sa vorbim si despre specificatii, pentru ca nou Motorola Razr are din plin. Vorbim despre un model care are ambitii de flagship avand un procesor Snapdragon 710 alaturi de 6GB de memorie RAM. Pe partea de stocare avem 128GB de memorie pentur a stoca poze, videoclipuri si aplicatii. Ca veni vorba de poze, telefonul are doua camere: O camera de 16MP, f/1.7 cu Night Vision Mode si o camera frontala de 5MP. Toate acestea sunt alimentate de o baterie de 2510mAh care se incarca prin portul USB-C.

Personal, abia il astept si cred ca este un model care va recuceri cativa oameni, inclusiv pe subsemnatul. De mult timp inca tanjesc dupa un telefon puternic si mai mic de 6″ si chiar daca desfacut, si Motorola Razr este un monstru de 6.2″, in buzunar nu va ocupa la fel de mult, acela fiind principalul factor care ma intereseaza. Si faptul ca ecranul este protejat de carcasa si nu mai e nevoie sa folosesc o husa care ingroasa telefonul, de multe ori inutil.

The Verge

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares