Press "Enter" to skip to content

Huawei lanseaza o serie de produse noi pe piata din Romania

Huawei tocmai a anuntat o noua gama de produse ce vor fi disponbile pentru piata din Romania. Este vorba de un nou smartphone, un ceas intelgient si o pereche de casti fara fir. Aceste produse vor fi lansate la noi incepand cu acest an, pana la inceputul lui 2020.

Suntem bucurosi sa anuntam noile produse Huawei in care avem toata increderea ca se vor ridica la standardul de calitate si inovatie cu care brandul si-a obisnuit consumatorii din Romania. Fiecare dintre aceste produse vine cu imbunatatiri vizibile, special gandite si create pentru nevoile utilizatorilor. Telefoanele Huawei sunt apreciat ca fiind reprezentative pentru fotografia cu smartphone-ul, iar seria Nova nu face exceptie, in special in segmentul camerelor pentru selfie-uri. Camera foto a modelului Huawei Nova 5T, spre exemplu, vine cu detalii precise si cu o claritate de neegalat, surprinzand perfect chiar si cele mai fine detalii.

Zachary Jianglinchao, Country Manager al Huawei Consumer Business Group Romania

Noul Huawei Nova 5T le ofera pasionatilor de retele sociale cele mai bune instrumente

Huawei duce la extrem designul telefoanelor inteligente, cu un raport chiar si mai mare intre ecran si corp pentru noul telefon Huawei Nova 5T. Ascunzand camera frontala sub ecran, acesta nu mai este obstructionat in niciun fel si isi pastreaza integritatea completa. Utilizatorii noului telefon vor beneficia de camere foto si video premium si de o multime de functii inteligente pentru a surprinde amintiri incredibile. Este echipat cu patru camere AI montate pe spate care ofera rezolutii mari, unghiuri ultra-largi, obiectiv macro si un depth of field bine pronuntat, astfel noul Huawei Nova 5T poate surprinde imagini bogate si clare in orice tip de scenariu, de la peisaje vaste, la prim-planuri.

Smartwatch-ul Huawei Watch GT2 ofera un nou design clasic

Noul ceas inteligent de la Huawei poate face diferenta intre inot in bazin si in ape deschise si poate urmari stilul de inot, numarul de miscari ritmice si o multime de alte date pentru a-ti oferi un raport complet. Folosit in aer liber, ceasul ofera date incredibil de precise cum ar fi altitudinea, barometrul, directia cu ajutorul busolei si o redare 3D a oricarui traseu, facandu-l ideal pentru drumetii.

Huawei Watch GT2 introduce si un algoritm inteligent de economisire a energiei. Acesta poate identifica in mod inteligent actiunile utilizatorului in diferite situatii, cum ar fi statul in picioare, simpla purtare sau sportul, astfel isi va ajusta consumul de energie pentru un echilibru perfect intre performanta si durata de viata a dispozitivului. Watch GT2 poate functiona continuu pana la doua saptamani, atat cu monitorizarea inteligenta a frecventei cardiace, cat si cu functiile de notificare pentru apeluri.

Huawei FreeBuds 3 ofera un design aerodinamic si o experienta audio uimitoare

Noile casti FreeBuds 3 ofera utilizatorului o experienta audio uimitoare si un design extraordinar. Cutia de incarcare perfect rotunda este o placere pentru ochi si se potriveste perfect in mana, in buzunar sau in geanta. Designul Dolphin Bionic al castilor Huawei FreeBuds 3 ofera confort si stabilitate, fiind proiectat ergonomic pentru un maxim de confort, in timp ce castile furnizeaza un sunet clar.

Prevazute cu primul sistem Bluetooth 5.1, noile casti asigura o conexiune rapida si stabila, precum si o sincronizare audio si video exacta. Jocurile devin mai palpitante, iar filmele se transforma intr-o experienta imersiva. Tehnologia de control activ al zgomotului, combinata cu un procesor audio performant, asigura o reducere precisa a zgomotului de fond care se auto-optimizeaza in timp real. Fie ca esti in metrou sau intr-un restaurant, te poti bucura de muzica preferata fara interferente externe.

Preturi si Disponibilitate

  • Telefonul Nova 5T este disponibil in magazinele partenerilor Huawei la pretul recomandat de 1699 lei, iar incepand cu ianuarie 2020 acesta va fi disponibil si in Huawei Experience Store Baneasa.
  • Watch GT2 este disponibil atat in Huawei Experience Store Baneasa cat si in Huawei Experience Shop AFI Cotroceni, cat si la magazinele partenerilor oficiali din Romania la pretul de 1099 lei.
  • Castile FreeBuds 3 vor fi disponibile in curand in magazinele proprii Huawei si in cele ale partenerilor autorizati din Romania.
Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares