Press "Enter" to skip to content

Pixel 3 primește suport pentru astrofotografie

Știați că Google Pixel 4 are un mod de astrofotografie? La cât costă nu mă mir. Probabil ar trebui să aibă și un mod ce periodic scuipă monede pentru justifica prețul. Dar dacă aveți deja o variantă mai veche, și nu vă priește gândul să luați un Pixel 4 doar pentru a putea fotografia stelele, are să vă placă asta.

Google anunță că varianta 7.2 a aplicației sale dedicate de cameră introduce suport oficial pentru astrofotografie telefoanelor mai vechi. Mai exact, Pixel 3, Pixel 3XL. Telefoanele mai vechi sunt compatibile cu noua variantă a aplicației, dar nu au în mod oficial suport pentru astrofotografie. Dar puteți adăuga asta printr-un mod, pentru că niciodată nu te poți baza pe o companie ce vinde un telefon de 800 de dolari să continuă să îl sprijine trei ani ai târziu. Mai aveți nevoie și de Android 10, dacă nu aveți încă update-ul.

Iar în cazul în care vă întrebați de ce ați vrea să faceți astrofotografie, eh… atunci nu știu ce să vă spun. Fie aveți mania asta, fie nu. Dar cu o aplicație de telefon dedicată este mult mai simplu să începeți.

Apoi, peste trei ani, vă treziți prin deșertul Gobi cu un telescop și un trepied motorizat de 30 de kilograme, și o cameră cu răcire activă legată de el.

[GSM Arena]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares