Press "Enter" to skip to content

BenQ EX2780Q este monitorul perfect pentru pasionatii de jocuri

BenQ a anuntat de curand noul monitor de gaming, EX2780Q. Acest model vine echipat cu un panou IPS cu diagonala de 27″ si tehnologiile FreeSync si HDRi. Alaturi de unghiuri de vizualizare de pana la 178 de grade, atat pe orizontala, cat si pe verticala si un spectru de culoare DCI-P3 cu acoperire de 95%, acesta ofera o calitate a imaginii de invidiat. Pentru ca este un monitor dedicat gamingului, acesta vine cu o rata de refresh de 144Hz si are suport pentru AMD FreeSync, pentru o experienta de joc perfecta. Pe langa toate acestea, rezolutia nativa WQHD (2560x1440p) asigura o calitate foarte mare a imaginilor

Pe langa performanta de afisare, acest model integreaza un sistem de boxe 2.1 cu doi sateliti de cate 2W fiecare si un subwoofer de 5W. Pentru o experienta optima in orice scenariu de utilizare, acestea pot fi setate pe oricare dintre cele cinci moduri disponibile: Rock/Party, Cinema, Dialogue/Vocal, Pop/Live si Game.

BenQ EX2780Q ofera atat un design, cat si o suita de dotari pe masura performantei oferite. Carcasa are un aspect modern, dominat de un maro metalic si o rama foarte ingusta pe trei dintre cele patru laturi ale monitorului, ceea ce il face o alegere potrivita pentru o configuratie multi-monitor. Printre dotari mai regasim si un USB Type-C ce livreaza pana la 10W putere si un suport DP Alt Mode. Pe langa acesta, mai avem un jack pentru casti, un DisplayPort 1.4 si doua HDMI-uri 2.0. In acest fel, monitorul poate fi conectat la o multitudine de dispozitive, de la PC-uri la console de jocuri.

BenQ EX2780Q se adreseaza in principal gamerilor care isi doresc echilibrul perfect intre performanta, calitate si confort, dar daca vreti sa-l utilizati si in alte scopuri, dotarile acestuia sunt potrivite pentru multe alte activitati, inclusiv productivitate si consum multimedia.

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares