Press "Enter" to skip to content

Noul BIOS AMD aduce viteză mai mare de boot

Tot auzim de câteva săptămâni cum noul BIOS de la AMD va face multe lucruri grozave pentru procesoarele Ryzen. Iar până ce va fi lansat, primi cu picătura informații despre noile îmbunătățiri.

Conform celor de la MSI, una dintre aceste îmbunătățiri este o viteză mai mare de boot. Probabil ați sesizat, dacă aveți un sistem Ryzen, că există o mică întârziere între pornirea PC-ului și momentul în care afișează ceva pe ecran. Eh, MSI susține că BIOS-ul bazat pe varianta 1.0.0.4 a AGESA va îmbunătăți acea viteză cu 23%.

AMD AGESA 1003ABBA vs 1004 啟動時間測試

AGESA 1003ABBA vs 1004 啟動時間測試==============================AMD 新版 AGESA 1004 微代碼除了提升了 Boost Clock 📈 時脈幅度外,同時亦縮減了⏳ 啟動所需時間,測試找來了 MSI X570 GodLike 主機板,可以看到相較舊版 AGESA 1003ABBA 有明顯改善啊🤘🏻 。==============================👀 想睇盡最新 IT 科技新聞、開箱及評測記得👍 HKEPC 專頁並設定 【🛎 搶先看/See First】MSI Gaming AMD #Toppc林老師測試報告 #PowerOnToBiosTest

Publicată de HKEPC pe Vineri, 25 octombrie 2019

Publicația HKEPC chiar a oferită o demonstrație video menită să arate cum acel timp este scăzut cu 5 secunde., folosind o variantă de testare a noului BIOS. Știu, 5 secunde poate că nu înseamnă mult, dar la boot se simte cu trecerea timpului și restartări succesive.

Nu există încă o dată fixă de lansare pentru când vor fi disponibile update-uri finale cu această variantă de BIOS de la diverșii producători de plăci de bază. Dar probabil nu va mai dura mult.

[Hexus]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares