Press "Enter" to skip to content

Intel anunță data de lansare pentru i9 9900KS

După foarte multe amenințări, Intel a dezvăluit în cele din urmă data de lansare pentru ultimul strigăt de luptă al seriei 9000. Procesorul i9 9900KS va fi disponibil din ziua de 30 octombrie, la un preț de aproximativ 513 dolari/euro.

Având în vedere că varianta fără S în coadă a primit o reducere recent de preț, nu prea este mare surpriză că „noul” procesor are un preț ceva mai mare. Și ce aduce? O frecvență ca standard de 4GHz, și 5GHz pe toate nucleele în modul de boost. Intel a specificat un TDP de 127W, așa că sper că aveți un cooler foarte bun pentru el. Nu de alta, dar la fel ca fiecare alt procesor K, nu vine cu un cooler.

Țin să vă amintesc de faptul că nu este vorba de vreo tehnologie nouă sau de vreo inovație. Pur și simplu Intel a găsit procesoarele ce au avut cel mai bun randament la producție, și le-a împins până la acest nivel de performanță. Iar acum, le vinde la un preț mai mare ca celelalte. Desigur, multe alte i9 9900K ce sunt deja pe piață ar putea atinge această frecvență, dar cele de față vin într-o cutie specială. Adică, alta pe lângă dodecaedrul în care vine deja procesorul.

Fiind o ediție specială, numărul de procesoare va fi limitat.

[PCPer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares