Press "Enter" to skip to content

Noul BIOS AMD pare că va mări frecvențele

Zilele trecute și-au făcut apariția pe internet ceva informații conform cărora urmează să primi o variantă nouă de BIOS pentru plăcile de bază AMD. Varianta 1.0.0.4 AGESA ar urma să aducă numeroase îmbunătățiri, iar una pare să fi fost deja dezvăluită.

Conform testelor efectuate de ComputerBase.de pe o variantă de test a update-ului, noul BIOS aduce un spor de 50MHz la frecvența procesoarelor. Mai exact, testat pe o placă X470 aduce un spor de 50MHz pe toate nucleele unui Ryzen 7 3800X. Nu afectează frecvența maximă ce poate fi atinsă de un singur nucleu, însă toate celelalte au sărit de la 4,275MHz la 4,325MHz.

Saltul nu este imens, dar tot reprezintă o îmbunătățire ce cu siguranță va fi simțită la acel un cadru pe secundă în minus pe care îl observați la minime. Varianta completă a update-ului de BIOS ar trebui să își facă apariția în curând, pe toate plăcile de bază, așa că va fi interesant să vedem cum se va comporta.

Dacă avem noroc, vom avea parte și de o îmbunătățire a potențialului procesoarelor de a-și atinge și menține frecvența maximă, în special în cazul lui 3900X.

[Overclock 3D]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares