Press "Enter" to skip to content

Intel confirma ca placile video din seria Xe vor fi lansate in 2020 si vin cu suport pentru Ray Tracing

Intel a confirmat in cadrul conferintei Developer Conference ‘IDC’ 2019 din Tokyo ca noile placi video dedicate, Xe, produse de companie vor fi lansate in anul 2020. Mai mult de atat, echipa albastra a confirmat ca aceste placi grafice vor oferi suport pentru Ray Tracing, lucru care va bucura foarte multi gameri.

Din pacate, Intel nu a dezvaluit si alte detalii, insa este bine sa stim ca suntem foarte aproape de o lansare inedita, prin care fostul rege al procesoarelor intra si in piata de solutii grafice si o face cu stil, oferind suport Ray Tracing. Din nou, Intel nu a oferit mai multe detalii despre cat de adanc este implementata tehnologia aceasta, totusi sunt de parere ca va fi suportata la nivel hardware, nu doar software.

Alt lucru interesant este ca Raja Koduri a distribuit prin intermediul Twitter aceasta imagine. Este vorba despre noua Tesla Model X cu un numar de inatriculare ce sugereaza ca placile video Xe vor vedea lumina zilei undeva in Iunie 2020.

Tot ce ne ramane de facut este sa asteptam, dar privesc cu ochi buni aceasta lansare. Intel este unul dintre cei mai mari jucatori pe piata hardware si sunt sigur ca au o echipa destul de buna incat sa nu o dea in bara cu prima lansare. Placile video Xe promit multe, astfel sunt foarte curios sa vad cum se vor plasa in raport cu piata. Vor pastra preturile premium, sau vor veni cu oferte competitive?

DSOGaming

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares