Press "Enter" to skip to content

Radeon RX 5500 va fi anunțat săptămâna viitoare

Zvonurile despre iminentul anunț al unui model Radeon RX 5500 se întețesc. Iar cel mai recent susține că placa video va fi anunțată chiar săptămâna viitoare, în ziua de 7 octombrie.

Pe lângă potențiala dată a dezvăluirii sale, sunt acum și câteva informații ce susțin că ar avea detalii despre configurația efectivă a procesorului grafic. Astfel, un RX 5500 va veni cu 1408 de nuclee de procesare la pachet, un număr destul de mic, dar care tot l-ar plasa deasupra vechiului RX 560. Cumulat cu progresul tehnologic de la Polaris la Navi, am putea avea parte de un mode low-end destul de viguros. O placă video RX 5500 ar veni cu 4GB sau 8GB de memorie GDDR6, pe o magistrală de 128 biți.

Nu sunt deocamdată informații despre frecvențele la care ar putea funcționa acest GPU, sau la ce preț va putea fi disponibilă placa video. Va trebui să așteptăm până săptămâna viitoare pentru mai multe detalii.

Încă nu s-a ivit vreo veste nouă despre un potențial RX 5800, în cazul în care erați interesați de un model de putere mai mare din partea celor de la AMD. Pentru performanță de nivel înalt, va trebui să vă limitați la Nvidia pentru o vreme.

[Overclock 3D]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares