Press "Enter" to skip to content

Samsung ar putea lansa un Galaxy Fold ieftin

Samsung Galaxy Fold a fost lansat pe undeva prin lume, iar cei care l-au cumpărat se întreabă cum îl vor putea folosi fără să îl țină în proximitatea tuturor lucrurilor periculoase pe care ar trebui să le evite, precum chei sau cărți de credit.

Între timp, cei care ar vrea unul se întreabă ce (sau pe cine) ar putea oare să vândă de prin casă pentru a-și putea permite unul. Dar Samsung ar putea avea o soluție pentru asta. În ultima vreme a început să circule un nou zvon prin industrie, conform căruia compania ar lucra în acest moment la o variantă nouă de Galaxy Fold, una cu numele de cod SM-F700F, ce va avea un preț mai mic, dar și o configurație ceva mai firavă. Mai exact, va dispune de mai puțină memorie, doar 256GB de RAM și foarte probabil mai puțin RAM.

Nu este clar când va sosi această variantă, dar ar trebui să fie disponibilă până la sfârșitul acestui an, la nivel global. Nu este clar nici ce preț ar putea avea, doar că va fi într-o oarecare măsură mai ieftin decât varianta standard a telefonului ce ar trebui să fie disponibil pe undeva pe piață în acest moment.

[GSM Arena]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares