Press "Enter" to skip to content

ASUS anunta noi variante de culoare pentru VivoBook 15 si VivoBook S15

Daca va mai amintiti, acum nu mult timp in urma am testat ASUS VivoBook 15, un laptop ieftin care s-a dovedit a fi decent pentru utilizare zi de zi de munca la redactie. Acesta are chiar si un frate, VivoBook S15 care este ceva mai special, avand un al doilea display in loc de touchpad-ul clasic. Singura problema este ca nu prea puteau fi diferentiate de alte modele de pe piata, deoarece nu aveau niciun element care sa sara in evidenta, dar asta se va schimba de acum, intrucat ASUS a anuntat faptul ca cele doua modele vor fi disponibile si in alte variante de culoare mai fresh.

Laptopurile VivoBook 15 X512 sunt disponibile in culori deosebite, utilizatorii putand alege modelul care le exprima cel mai bine personalitatea. Pe langa exterioarele clasice Transparent Silver si Slate Grey, noile modele pot fi Peacock Blue, o culoare care isi schimba tonalitatea in functie de modul in care lumina cade pe suprafata laptopului sau Coral Crush, aleasa nuanta anului 2019.

VivoBook 15 X512 – Optiuni de culoare

 

Ce este seria VivoBook?

Atat modelul S532, cat si X512 au la baza a 8-a generatie de procesoare Intel Core i7 cu optiuni grafice pana la Nvidia GeForce MX230. Acestea au stocare duala ce poate fi configurata in versiuni de pana la 512GB SSD si 2TB HDD.

Modelele VivoBook pot include optional memoria Intel Optane, care accelereaza in mod inteligent performanta hard-disk-ului, imbunatatind multitasking-ul, reduce timpul de incarcare a aplicatiilor si durata initializarii sistemului de operare. Alaturi de acestea, conexiunile Wi-Fi 6 (802.11ac) dual-band furnizeaza viteze de pana la 867Mbps – de sase ori mai rapide decat 802.11n – pentru streaming video fara probleme si navigare web fluida. Optiunile de conectivitate, asa cum am spus si in review, cuprind aproape orice ai avea vreodata nevoie, inclusiv porturi USB Type-C (USB-C), USB 3.1 Gen 1 Type-A si USB 2.0, iesire HDMI si un cititor microSD pentru o compatibilitate extinsa cu perifericele curente, ecrane si proiectoare.

Asta face din VivoBook alegerea ideala daca scopul unui computer pentru tine este de a nagiva pe internet, consumul de continut multimedia si munca de tip office.

VivoBook S15 S532 – Optiuni de Culoare

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares