Press "Enter" to skip to content

G604 LIGHTSPEED un nou mouse wireless de gaming de la Logitech

LAUSANNE, Elveția și NEWARK, California – 16 septembrie 2019 – Logitech G lansează Logitech G604 LIGHTSPEED, un nou mouse wireless de gaming. Logitech G604 LIGHTSPEED dispune de autonomie uimitoare și a fost conceput pentru utilizatorii care iubesc să se joace, dar au nevoie și de un instrument versatil care poate fi folosit pentru o varietate de activități.

Dacă sunteți pasionați de jocuri precum Fortnite și WoW Classic, atunci acesta ar putea fi mouse-ul pe care îl căutați”, a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general Logitech Gaming. „G604 LIGHTSPEED a fost proiectat cu șase butoane de dimensiuni mari, astfel încât să puteți să vă jucați cât mai bine și să rezolvați cât mai repede diverse sarcini, oferindu-vă un control complet. Când combinați acest lucru cu tehnologia noastră wireless LIGHTSPEED, obțineți libertate de mișcare și eficiență garantată„.

Mouse-ul dispune de tehnologia exclusivă Logitech G LIGHTSPEED Wireless pentru conectivitate rapidă, fără întârzieri, precum și de cel mai performant senzor Logitech HERO 16K, oferind precizie în timpul jocului și o gestionare eficientă a puterii bateriei, fără încetiniri, filtrare sau accelerare. În plus, jucătorii pot trece de la LIGHTSPEED la conexiune Bluetooth printr-o simplă apăsare a unui buton și pot comuta între două calculatoare diferite cu un mouse. G604 asigură o autonomie de 240 de ore de jucat wireless atunci când este utilizată tehnologia LIGHTSPEED și până la 5,5 luni folosind conexiune Bluetooth, toate utilizând o singură baterie AA. De asemenea, mouse-ul este personalizabil și dispune de 15 comenzi programabile, o rotiță de scroll hiper-rapidă cu două moduri și șase butoane ușor accesibile.

Pentru a ajuta jucătorii să beneficieze de toate funcțiile oferite de echipamentul lor, G604 LIGHTSPEED poate fi programat folosind aplicația software G HUB Logitech. Cu o interfață clară și modernă, software-ul avansat de gaming permite jucătorilor să personalizeze rapid și să programeze comenzi pentru fiecare buton al mouse-ului.

Preț și disponibilitate

Mouse-ul Logitech G604 LIGHTSPEED wireless va fi disponibil pe Logitech.com și la magazinele partenere începând din toamna 2019, la un preț recomandat de 469,99 lei. Mai multe detalii se găsesc pe site-ul Logitech.com și pe rețelele de socializare Logitech.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares