Press "Enter" to skip to content

Microsoft ar putea lansa un Surface Laptop cu CPU AMD

Nu este un mare secret că stagnarea tehnologiei celor de la Intel din ultimii ani n-a fost tocmai pe placul partenerilor săi de afaceri. Așa că apariția diverselor zvonuri că s-ar croi diverse noi parteneriate cu AMD, în defavoarea celor de al Intel, nu vin ca o surpriză.

Cea mai recentă veste care dă târcoale prin presă este că în ziua de 2 octombrie, în cadrul evenimentului Microsoft Surface, va fi anunțat un nou Surface Laptop ce folosește un procesor AMD, în locul unuia Intel.

Seria Surface Laptop 3 ar urma să aibă un ecran de 15 inch și ar include trei modele, echipate cu diverse procesoare AMD din seria 3000. Trebuie subliniat că este vorba de ediția de laptop a procesoarelor Ryzen 3000, ce sunt practic Ryzen 2000, fiind APU-uri construite pe Zen+, nu pe Zen 2 ca modelele ce duc lipsa unei componente grafice. Totuși, asta nu înseamnă că Microsoft va renunța complet la Intel, conform zvonului încă vor mai exista modele de 13.5 inch ce se vor folosi de procesoarele lor din generația a zecea. Ar mai trebui să fie anunțat și un model ce se va folosi de un chipset Spnapdargon, și poate acea chestie cu două ecrane ce tot dă târcoale pe internet de câteva luni.

[Hexus]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares