Press "Enter" to skip to content

Call of Duty: Black Ops 6 se lansează luna viitoare și este promovat printr-un teaser cu Mount Rushmore vandalizat

Fanii seriei Call of Duty au primit o veste bună: Activision a confirmat oficial lansarea jocului Call of Duty: Black Ops 6, ce urmează să fie dezvăluit în detaliu pe 9 iunie 2024. Noul titlu promite să ducă jucătorii într-un „capitol întunecat” al francizei Black Ops, plasat în timpul Războiului din Golf (1990-1991).

Call of Duty: Black Ops 6 și vandalizarea Mount Rushmore

Anunțul a fost însoțit de un clip video, în care fețele președinților George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt și Abraham Lincoln, de pe Mount Rushmore, sunt acoperite cu benzi negre pe care scrie „The Truth Lies”. Video-ul, intitulat „wake up (rushmore) #thetruthlies”, arată un grup de persoane vandalizând Mount Rushmore noaptea. De remarcat emblema cu trei lupi pe banda de pe fața lui Lincoln, element regăsit și în Call of Duty: Modern Warfare 3.

Anunțul oficial a venit după o serie de scurgeri și teasere care au alimentat speculațiile fanilor. Un anunț publicat în USA Today cu câteva ore înainte de lansarea oficială a dezvăluit în avans o parte dintre informații, iar contul oficial de Twitter al Call of Duty a confirmat ulterior că 2024 pregătește Black Ops 6. Emblema cu trei lupi și cuvântul „Gulf”, scris în litere portocalii, sugerează clar plasarea acțiunii în timpul Războiului din Golf.

Mai multe detalii despre joc vor fi prezentate pe 9 iunie, în cadrul evenimentului online Xbox Games Showcase, urmat de o emisiune live dedicată Black Ops 6.

Space Marine 2 confirmă revenirea modului multiplayer PvP și un nou Mod Co-op

În aceeași zi în care a fost anunțat Call of Duty: Black Ops 6, fanii Warhammer 40,000 au primit și ei vești interesante. Space Marine 2 a confirmat revenirea modului multiplayer PvP și a introdus un nou mod co-op pentru trei jucători. În cadrul evenimentului Warhammer Skulls, un nou trailer a dezvăluit aceste noutăți.

Space Marine 2 va include un „Operations Mode” separat de campanie, oferind jucătorilor perspective diferite asupra războiului împotriva Tyranizilor. Modul multiplayer PvP va include trei moduri distincte: Annihilation, Seize Ground și Capture and Control, cu posibilitatea de a alege dintre șase clase diferite de space marine și opțiuni ample de personalizare.

Deși Space Marine 2 a fost inițial programat pentru lansare în iarna anului 2023, a fost amânat până pe 9 septembrie 2024. Jucătorii pot pre-comanda jocul acum pe Steam și Epic Games Store.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares