Press "Enter" to skip to content

SteelSeries lansează căștile Arctis Nova 5 și aplicația Companion

SteelSeries, companie din domeniul perifericelor pentru gaming și esports, a anunțat astăzi, 14 mai, lansarea noilor căști Arctis Nova 5 și a aplicației Nova 5 Companion. Noile căști din categoria ”lux convenabil” sunt compatibile cu multiple platforme, inclusiv consolele Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, cu sisteme PC, căștile de realitate virtuală Meta Quest și dispozitive mobile cu conectivitate USB-C. Aplicația Nova 5 Companion le dă acces jucătorilor la peste 100 de preset-uri audio și posibilitatea de a schimba între conexiunile fără fir prin Quick Switch Wireless.

Caracteristici ale căștilor Arctis Nova 5

Căștile folosesc un sistem ComfortMax format dintr-o bandă de susținere flexibilă, ajustare pe înălțime și un design cu articulație dublă. Nova 5 sunt echipate cu drivere magnetice Neodymium personalizate, reglate pentru claritate și sunt însoțite de Sonar Audio Suite, un soft de personalizare gratuit. Acesta vine cu un egalizator parametric profesional (EQ), care permite reglarea diferitelor frecvențe audio. De asemenea, vin însoțite de un dongle USB-C, care înlesnește compatibilitatea cu multiple platforme și dispozitive mobile.

Arctis Nova 5 permit comutarea simplă între conexiunea de 2.4GHz și Bluetooth 5.3, în caz că vrei să vorbești la telefon în timp ce te joci. Microfonul ClearCast oferă lățime de bandă dublă și suport audio 32KHz/16Bit. Microfonul este dotat și cu funcția de anulare a zgomotului, ajutată de AI, pentru comunicații clare, chiar dacă te joci într-un loc aglomerat.

Căști Arctis Nova 5

Cu o autonomie de peste 60 de ore, căștile Arctis Nova 5 îți permit să te joci cât vrei tu. Dacă ai rămas în pană de baterie, funcția de încărcare rapidă oferă 6 ore de utilizare cu doar 15 minute de încărcare.

Aplicația Nova 5 Companion

Include profiluri audio optimizate pentru peste 100 de jocuri populare, de pe multiple platforme. Aceste jocuri acoperă diverse genuri, cum ar fi shootere, RPG-uri, jocuri de acțiune-aventură, simulatoare și jocuri sportive, fiind disponibile pe platforme precum PC, PlayStation, Xbox și Nintendo Switch. Câteva titluri din listă sunt: Apex Legends, Call of Duty, Fortnite, Cyberpunk 2077, League of Legends etc. Profilurile din aplicație permit ajustarea sunetului pentru o experiență de joc personalizată pentru fiecare titlu în parte.

Căști Arctis Nova 5

Pentru poziționare, producătorul SteelSeries compară căștile Arctis Nova 5 cu modele precum: Logitech G G733, Hyperx Cloud III WL, CORSAIR HS80 RGB și Razer BlackShark V2 Pro WL.

Căștile vor fi disponibile în EMEA, pe website-ul producătorului și în magazine selectate, la prețul recomandat de 140 de euro.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares