Press "Enter" to skip to content

Xbox Games Showcase 2024 a dezvăluit trei console de gaming și o mulțime de jocuri

La evenimentul Xbox Games Showcase din 2024 au fost anunțate o mulțime de lansări de jocuri, dar un rol major a avut-o și prezentarea celor trei console: Xbox Series X All-Digital Edition, Xbox Series S actualizată și Ediția Specială Xbox Series X „Galaxy Black”.

Xbox Games Showcase 2024, console de gaming și noi jocuri

Să le luăm pe rând. Xbox Series X All-Digital Edition este o versiune fără disc (DVD și Blu-ray) a consolei Xbox Series X. Această ediție vine în “robot white” și are 1TB de spațiu de stocare. Deși are toată viteza și caracteristicile unui Xbox Series X, lipsa unității de disc face ca prețul să fie mai mic, de 449,99 dolari, cu 50 de dolari mai ieftin decât prețul de vânzare al modelului standard.

De asemenea, a fost introdusă o ediție specială Xbox Series X în “Galaxy Black”, cu 2TB de spațiu de stocare, care vine cu un model înstelat pe argintiu, gri și verde, asemănător cu cerul nopții, și care costă 599,99 dolari. Această ediție specială va fi disponibilă în cantități limitate și include un controler asortat, disponibil doar la pachet cu consola.

Versiunea actualizată a consolei Xbox Series S vine cu un upgrade doar la nivel de spațiu de stocare. Inițial, Xbox Series S avea un SSD intern de 512GB, dar noua versiune oferă 1TB de stocare. Acest upgrade oferă utilizatorilor mai mult spațiu pentru jocuri și aplicații, la un preț de 349,99 dolari.

Evenimentul Xbox Games Showcase a inclus și anunțuri despre noi jocuri și expansiuni, cum ar fi:

  • Call of Duty: Black Ops 6 – Include 16 hărți noi pentru modul multiplayer și va fi disponibil pe toate platformele prin Game Pass. A fost exemplificat modul multiplayer.
  • Doom: The Dark Ages – Un prequel captivant care explorează originile Doom Slayer-ului.
  • Gears of War: E-Day – O poveste de origine despre lupta umanității împotriva Locust Horde.
  • State of Decay 3 – Revenirea mult așteptată a jocului de supraviețuire zombie.
  • Dragon Age: The Veilguard – O nouă aventură cu șapte noi companioni de recrutat.
  • Starfield: The Shattered Space – O expansiune ce aduce noi pericole și echipamente în universul Starfield.

  • Fable – Un joc de fantezie dezvoltat de Playground Games, care va fi lansat în 2025, îl are ca erou pe Humphry, care trebuie să salveze Albion de o amenințare misterioasă, iar deciziile jucătorului au un rol important în poveste.
  • Microsoft Flight Simulator 2024 – Sosește pe PC și consolă pe 12 noiembrie 2024.
  • Indiana Jones and the Great Circle – Un trailer incitant , fără a anunța data oficială de lansare.
  • Perfect Dark – o relansare a seriei originale, dezvoltat de The Initiative și Crystal Dynamics, care oferă o experiență single-player cu Joanna Dark în Cairo.

Microsoft continuă să extindă universul Xbox, aducând jocuri precum “Fable” și “Perfect Dark”, care promit povești atractive și antrenante. În plus, actualizările hardware, anunțate la Xbox Games Showcase din 2024, cum ar fi upgrade-ul de spațiu de stocare pentru Xbox Series S, arată dorința companiei de a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale gamerilor.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares