Press "Enter" to skip to content

OnePlus Pad Go, o tabletă mai ieftină cu Android, va ajunge de săptămâna viitoare în magazinele europene

Știm deja despre OnePlus Pad, tableta cu preț de aproximativ 2200 Lei în magazinele din România oferind performanțe decente cu chipsetul MediaTek Dimensity 9000, o autonomie generoasă a bateriei și imagine de bună calitate redată cu un ecran LCD de 11,6 inch. OnePlus Pad Go este versiunea sa și mai accesibilă, disponibilă deja în magazinele din India la un preț începând cu 240 USD în echiparea Wi-Fi. Neoficial, aflăm că prețul european va fi de aproximativ 230 EUR.

OnePlus a deschis deja o campanie de pre-înregistrare pe versiunea europeană a magazinului său online, doritorii care plătesc taxa de rezervare de 1 euro putând „sări rândul” la startul vânzării programat pentru data de 23 aprilie. Altfel spus, e tot un fel de precomandă, unde plătești mai târziu suma integrală și primești cu prioritate produsul dorit. În plus te alegi și cu o reducere de 30 de euro din prețul „oficial” afișat săptămâna viitoare. Dacă nu te-ai răzgândit între timp, trebuie să plătești prețul integral al tabletei până pe 26 aprilie.

OnePlus Pad Go vine echipată cu MediaTek Helio G99, un procesor considerabil mai slab decât soluția Dimensity 9000 oferită pe modelul mai bine cotat, dispune de 8GB memorie RAM și 128GB stocare internă expandabilă. Și ecranul LCD de 11.35 inch este cu o treaptă mai jos, schimbând rezoluția 2800 x 2000 pixeli cu 1720 x 2408 pixeli, în condițiile folosirii unei rate de refresh la 90 Hz. Experiența vizuală este completată cu sunet stereo redat cu ajutorul a 4 difuzoare, acoperind atât modul de utilizare vertical cât și cel în orientare orizontală.

OnePlus Pad Go

Acumulatorul Li-Polymer de 9510 mAh este și el schimbat cu unul de 8000 mAh și încărcare „rapidă” de 33W prin USB-C. Vestea bună ar fi că tableta are o greutate mai mult decât rezonabilă de 532 grame și 6,9 mm grosime, foarte aproape de nivelul unei tablete premium veritabilă.

OnePlus Pad Go vine cu Android 13 în interpretare OxygenOS 13.2.

Lista dotărilor este completată două camere foto a câte 8MP fiecare, una pe spatele tabletei și alta deasupra ecranului, conectivitate Bluetooth 5.2, Wi-Fi AC și SIM (opțional). Din păcate, alte dotări folositoare precum conectivitate GPS, NFC și ieșirea pentru căști de tip Jack sunt absente.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares