Press "Enter" to skip to content

mutalk 2, botnița pentru gameri, disponibilă la precomandă în SUA

Shiftall a anunțat disponibilitatea pentru precomandă în SUA a dispozitivului mutalk 2 și faptul că livrarea începe din mai 2024. Cu un preț de 199 de dolari, mutalk 2 este un microfon wireless care izolează gura și implicit vocea utilizatorului, făcând-o dificil de auzit de alții și previne captarea zgomotului ambiental în timp ce vorbești. Însă dispozitivul are un aspect cel puțin ciudat când e aplicat pe față. Mai mult, dacă combini mutalk 2 cu MeganeX superlight sau orice cască de realitate virtuală, ești complet acoperit, arăți ca un extraterestru sau ca un călător din viitor.

mutalk 2, între botniță și amortizor audio

Potrivit companiei japoneze, noua versiune vine cu îmbunătățiri semnificative față de modelul original, inclusiv microfoane de calitate superioară, cipuri de comunicare îmbunătățite și o structură internă avansată pentru o calitate mai bună a sunetului.

mutalk 2 butoane
foto Shiftall

Principalele caracteristici ale mutalk 2 sunt:

  • Compatibilitate ridicată – funcționează atât cu PC-uri, cât și cu smartphone-uri.
  • Izolare vocală – microfonul izolează vocea utilizatorului, reducând zgomotul de fundal și prevenind ca vocea să fie auzită de alții.
  • Conexiuni multiple – suportă conexiuni prin dongle dedicat, Bluetooth și prin cablu.
  • Voce naturală – include un „pad pentru gură și nas” care previne sunetul nazal, asigurând o calitate vocală naturală.
  • Multipoint connectivity – permite conectarea simultană la două dispozitive prin Bluetooth, facilitând gestionarea apelurilor telefonice în timp ce te joci.
  • Efect de amortizare a vocii – utilizează principiul rezonatorului Helmholtz pentru a atenua sunetul cu mai mult de 20 decibeli.
  • Mute automat pentru siguranță – când este așezat vertical pe o suprafață plată (când nu e folosit, ci așezat pe birou) se dezactivează automat și se reactivează când este apropiat de gură.
  • Bandă pentru utilizare Hands-Free – potrivită pentru jocuri online, realitate virtuală și alte aplicații care necesită mâinile.
  • Igienă și întreținere – Include două tipuri de paduri pentru gură, care pot fi scoase și spălate.
mutalk 2 paduri pentru gură
foto Shiftall

mutalk 2 are o durată de viață a bateriei de aproximativ 10 ore, se încarcă prin USB Type-C în circa 2 ore, are o sensibilitate pentru microfon de -51dB±2dB și un răspuns în frecvență de 50〜20,000Hz. Dimensiunile sunt de 123mm lățime, 107.5mm înălțime și 67mm adâncime și cântărește 188g. În privința conexiunilor, suportă Bluetooth 5.3, un dongle de comunicație dedicat (USB Type-A) și o conexiune prin cablu (USB Audio), cu rate de eșantionare audio de până la 48KHz, 24bit pentru intrare și până la 96KHz, 24bit pentru ieșire. Pentru Bluetooth rata de eșantionare este de până la 16KHz, 16bit.

Dispozitivul este potrivit pentru comunicare în diferite contexte, precum munca de la distanță, întâlnirile online, jocuri în metavers și alte medii virtuale. Singurul motiv pe care-l văd eu pentru a folosi dispozitivul este să-mi acopere limbajul colorat atunci când mă joc. Tu ai folosi mutalk 2 într-un loc public sau acasă? Ai plăti 200 de dolari pentru confidențialitate sau ca să-ți acoperi înjurăturile când te joci?

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares