Press "Enter" to skip to content

Call of Duty: Warzone Mobile s-a lansat pe Android și iOS

Call of Duty: Warzone Mobile a fost lansat în sfârșit la nivel global astăzi, 21 martie, pe iOS și Android, după ce utilizatorii au demonstrat un interes uriaș, peste 50 de milioane preînregistrându-se pentru joc. După patru ani de la lansarea originalului Warzone, acest nou titlu vine să completeze, nu să înlocuiască Call of Duty: Mobile, introducând un format de joc care se aliniază mai îndeaproape cu stilul Warzone. Sunt un mare fan al jocului și l-am instalat imediat, dar nu am timp să mă joc acum, așa că voi reveni cu impresii.

Call of Duty Warzone Mobile instalat

Warzone aduce un univers comun între platforme

Pentru prima dată, progresul în joc este partajat între versiunile de mobil, PC și consolă ale Warzone și Modern Warfare III. Aceasta înseamnă că jucătorii își pot păstra nivelul, armele și experiența oriunde s-ar afla, pur și simplu autentificându-se cu ID-ul Activision.

Majoritatea conținutului achiziționat în Modern Warfare III și Warzone este transferat automat, permițând o accesibilitate continuă între jocuri. Acest lucru înseamnă că progresul și recompensele obținute într-un joc vor fi disponibile și în celălalt.

Call of Duty Warzone Mobile comunicare platforme

Experiența grafică de vârf

Jucătorii de pe iPhone 15 Pro și iPad-uri cu cipul M1 sau mai recent pot activa modul Peak Graphics, care promite o rulare a jocului în 2K, cu texturi îmbunătățite, iluminare avansată, aducând experiența vizuală a mobilului mai aproape de cea a consolelor moderne.

Hărți clasice și moduri de joc noi

Warzone Mobile include două hărți principale pentru Battle Royale: Verdansk și Rebirth Island, împreună cu moduri multiplayer variate disponibile de la lansare. În ciuda lipsei modului Zombies, jocul va oferi evenimente specifice (competiți / turnee) și modalități noi de a achiziționa arme, adaptate practicilor de monetizare pe mobil.

Personalizare și competiții

Jucătorii pot crea jocuri personalizate pentru Battle Royale pe mobil, fiind necesari un minim de 25 de participanți pentru a începe o partidă. De asemenea, lansarea include moduri multiplayer populare, precum Team Deathmatch și Domination, pe hărți precum Scrapyard și Shipment.

Call of Duty Warzone Mobile
În stânga pe tabletă, în dreapta pe telefon.

Între așteptări și realitate

Am instalat jocul pe telefon și are din start 1.5 GB, dar pe tabletă nu-mi dă voie să-l instalez și nu știu deocamdată de ce, e posibil ca și alți utilizatori să întâmpine aceleași probleme. Ne vom lămuri pe parcurs, probabil va apărea o listă de cerințe minime sau de dispozitive compatibile. După instalare mai cere să descarce încă circa 5GB de date și a mai durat vreo 20 de minute. În total sunt aproape 7GB, dar e posibil să mai fie de descărcat: hărți, arme etc.

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares