Press "Enter" to skip to content

Assassin’s Creed Syndicate este disponibil gratuit!

Când te gândești la o serie de jocuri video care a avut un succes colosal, dar și o cădere monumentală, franciza Assassin’s Creed este una care cu siguranță îți vine în minte. Și dacă lansările recente cu multe elemente RPG nu te-au dat pe spate și dacă Assassin’s Creed Mirage ți-a zburat pe sub radar (deși nu ar fi trebuit, pentru că e un joc foarte bun), astăzi am o veste bună! Assassin’s Creed Syndicate, considerat drept unul dintre titlurile mai bune din serie, este disponibil gratuit până pe data de 6 decembrie!

În Syndicate iei rolul a doi frați, Jacob și Evie Frye, în misiunea lor de a-i opri pe templierii secolului al 19-lea din Londra. Spre deosebire de Unity, Syndicate are mult mai puține bug-uri și probleme, și reprezintă o îmbunătățire majoră față de precedentul titlu din serie la mai toate capitolele. Sistemul de parkour este implementat sublim, combat-ul e satisfăcător și povestea este cât se poate de plăcută.

Dacă tot ce am scris mai sus sună bine, tot ce trebuie să știi este că Assassin’s Creed Syndicate poate fi al tău complet gratuit, grație unei promoții în desfășurare de pe Ubisoft Connect. Da, știu, mulți dintre voi ați închis deja articolul când ați auzit de Ubisoft Connect în loc de Steam, dar un joc gratis e un joc gratis până la urmă, și în ultimul timp magazinul proprietar al dezvoltatorului a introdus tot mai multe funcții noi interesante și modificări binevenite, deci nu e dracu’ atât de negru.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares