Press "Enter" to skip to content

EA SPORTS WRC – primele imagini cu noul simulator de raliuri

Seria Dirt Rally are un loc special în inima mea. Deși nu jocurile astea au fost motivul pentru care mi-am luat PlaySeat și volan, în al doilea titlu am ajuns să petrec majoritatea timpului meu in cockpit, dintr-un motiv foarte simplu: nimic nu bate feeling-ul pe care îl ai atunci când zbori la 150 km/h printre copaci, pe o suprafață care are mai puțină aderență decât șosetele pe parchet, iar Dirt Rally 2.0 a reușit să traducă perfect sentimentul vitezei.

Tocmai de asta am fost entuziasmat atunci când Codemasters (acum deținuți de Electronic Arts) au anunțat în 2020 că vor prelua licența oficială pentru WRC (World Rally Championship) și vor dezvolta un titlu nou cu curse de raliu. Iar acum, proiectul ăsta are și un nume: EA SPORTS WRC.

Jocul îți permite să construiești mașina visurilor tale în noul joc video oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA, primul dezvoltat de echipa premiată din spatele seriei DiRT Rally. Proiectați și conduceți mașina de raliu la care visați, o dată cu introducerea modului Builder, concurați și depășiți evenimente recente alături de momente cheie din lumea reală și de retrospective nostalgice în modul Moments, sau pilotați pe pământ, zăpadă și asfalt, în căutarea racing line-ului perfect.

EA SPORTS WRC va cuprinde peste 200 de etape de raliu de un realism, fidelitate și detalii mai puternice ca niciodată până acum, alături de cele 78 de modele reale de raliu, ce acoperă întreaga istorie a acestui sport. Sistemul de manevrabilitate dinamică este cel mai autentic și dinamic model de manevrabilitate pe care echipa Codemasters l-a construit până în prezent.

Și, ca să înțelegeți ce vreau să spun, vă las mai jos un video mai amplu cu mult gameplay din EA SPORTS WRC.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares