Press "Enter" to skip to content

GTA V a împlinit 10 ani, dar încă nu avem o dată de lansare pentru GTA VI

Ieri a fost o zi specială pentru fanii Grand Theft Auto (GTA) V, deoarece jocul aclamat atât de critici cât și de fani de la Rockstar a împlinit 10 ani. Ca să sărbătorească această ocazie, dezvoltatorii au introdus câteva chestii mici în modul online al jocului, dar lucrul pe care vor gamerii să-l audă este data de lansare a următorului joc din serie, care este încă necunoscută.

Anunțul în legătură cu conținutul nou introdus în GTA Online a fost făcut chiar de Rockstar pe X, și principalele chestii noi sunt trei outfit-uri inspirate din hainele personajelor principale din modul singleplayer: Michael, Trevor și Franklin. O mașină nouă pe nume Bravado Hotring Hellfire a fost introdusă și acum poți beneficia de un boost de XP la unele misiuni și moduri de joc. Dar nu asta e ceea ce voiam.

În realitate, toată comunitatea de gaming din lume așteaptă cu sufletul la gură mai multe detalii despre cel mai anticipat joc din ultimii ani, GTA VI. E forfotă mare în industrie încă de la „marele leak” de acum un an, dar se pare că jocul încă nu este gata de primetime. Ce e „marele leak”?

În caz că nu știai, acum peste un an au apărut pe internet vreo 90 de minute de gameplay înregistrat direct într-o versiune în dezvoltare a GTA VI. Așa a fost modul în care am aflat de cei doi protagoniști, un bărbat și o femeie, și despre cum povestea va avea un feeling de Bonnie & Clyde din această cauză. De asemenea, se pare că locul unde va avea loc acțiunea este Vice City, un oraș inspirat după Miami. Găsești în materialul lui Tudor pe acest subiect mai multe detalii despre leak.

Motivul pentru care avem atât de mult de așteptat pentru noul joc are legătură cu popularitatea și profitabilitatea modului online al GTA V. Rockstar au făcut atât de mulți bani cu ăsta încât o lansare a unui nou joc din serie ar fi canibalizat succesul răsunător al componentei online. În plus, cum fiecare joc GTA a fost mai mare ca precedentul, și perioada de dezvoltare este mai mare. Cu toate astea, mulți analiști din industrie se așteaptă la un anunț sau un trailer oficial nu mai târziu de luna noiembrie a anului acesta. Va fi oare așa? Vom vedea, dar nu mi-aș ține respirația pentru asta.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares