Press "Enter" to skip to content

De ce Phantom Liberty o să fie singurul DLC pentru Cyberpunk 2077?

Lansarea DLC-ului Phantom Liberty pentru Cyberpunk 2077 este la mai puțin de-o lună distanță, iar dezvoltatorii de la CD Projekt au vorbit despre noua expansiune. Se pare că aceasta va fi prima, dar și ultima pentru acest joc, întrucât studioul vrea să renunțe la motorul grafic REDengine în favoarea tehnologiei Unreal Engine 5 de la Epic Games. Unul dintre șefii companiei a avut câteva lucruri de spus despre acest subiect:

După cum am anunțat acum mult timp, nu o să mai lansăm un al doilea sau al treilea expansion. Aceasta este singura expansiune a jocului, și nu are nicio legătură cu numerele sau cât de satfisăcuți suntem cu vânzările, ori chestii de această natură. Este o decizie tehnică ca să fiu sincer. Este pentru ultima dată când lucrăm pe REDengine, și în viitor, după cum bine știți, vom lucra pe Unreal Engine de la Epic. Ăsta a fost unul dintre principalele motive pentru care am decis că vom lansa un singur DLC. Michal Nowakowski, SVP of Business, CDPR

Conform lui Nowakowski, studioul a decis că Cyberpunk 2077 Phantom Liberty va fi ultimul proiect pe care-l dezvoltă în REDengine, motorul grafic creat chiar de ei. Nu se știe de ce se face schimbarea, dar presupun că are legătură cu ambițiile dezvoltatorilor și cu toată tehnologia pe care o oferă Unreal Engine 5-ul celor de la Epic. Tot cu Epic s-a semnat și un parteneriat strategic pe mai mulți ani pentru următorul joc The Witcher. În plus, CDPR va lansa și-un remake al primului joc din 2007, construit de la zero în UE5.

Cât despre Cyberpunk 2077 Phantom Liberty, nu mai avem prea mult de așteptat. DLC-ul va introduce o campanie single-player nouă, cu personaje noi, locații încă neexplorate și mai multe moduri prin care să-ți distrugi adversarii. Alături de noua expansiune, jocul va primi și update-ul la versiunea 2.0 care promite schimbări mari pe partea de gameplay. Ce să mai, o să fie o experiență nouă și vom putea reveni în Night City începând cu data de 26 septembrie.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares