Press "Enter" to skip to content

Nici măcar Steam nu poate salva Overwatch 2

Overwatch este un joc cu o poveste foarte tristă: cândva era unul dintre cele mai populare jocuri din lume, după care a fost abandonat. Fanii s-au simțit ignorați și au trecut deja câțiva ani de când aceștia le cer dezvoltatorilor să repare jocul. Speranțele gamerilor s-au reaprins odată cu anunțul lui Overwatch 2, numai că bucuria n-a fost de lungă durată pentru că marea continuare nu a oferit, în realitate, mai nimic care să o diferențieze de jocul original.

Schimbările aduse par să meargă într-o direcție foarte proastă, cu și mai multe microtranzacții și elemente importante de gameplay blocate în spatele unui Battle Pass. Cei de la Blizzard au sperat că odată cu aducerea jocului pe Steam, vor reuși să readucă Overwatch 2 pe linia de plutire și să recupereze din popularitatea de care s-a bucurat cândva jocul original.

Din nefericire pentru Blizzard, fanii nu uită și mai important decât atât, nu iartă. Așa că odată cu venirea pe Steam, au început să apară și părerile fanilor care acum au un mediu prin intermediul căruia să-și spună oful. Previzibil, secțiunea de recenzii a lui Overwatch 2 a fost bombardată cu recenzii negative. Doar că în cazul de față nu vorbim despre un trend de pe internet, ori nu e cazul de vreo mișcare de cancelling a producătorului. Aici vorbim despre părerile sincere ale fanilor jocului, care au putut pentru prima dată să-și zică părerea undeva unde contează.

În consecință, Overwatch 2 a primit calificativul Overwhelmingly Negative și a punctat 13 din 100 în urma a peste 30.000 de recenzii de la jucători. Problema cea mai gravă este că oamenii nu se plâng de jocul în sine. Ăsta e destul de ok, iar dacă vreți să aflați mai multe, am vorbit despre el în perioada lansării. Realitatea este că jocul este pângărit de tactici nesimțite de monetizare, ceea ce îi taie mult din elementul care-l făcea distractiv la început. Și când un joc nu mai e amuzant, e timpul să ne jucăm altceva.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares