Press "Enter" to skip to content

Valve începe să vândă Steam Deck-uri resigilate!

Duse sunt vremurile în care stăteai câteva luni în așteptare după un Steam Deck, iar acum, consola portabilă de la Valve este disponibilă mai mereu în stoc. Ba chiar a fost și parte a campaniei de reduceri de vară, când puteați cumpăra versiunea de 64GB a consolei cu mai puțin de 2.000 de lei. Dacă ați ratat prețurile promoționale, nu e cazul să vă faceți probleme că nu mai găsiți, întrucât Valve au anunțat că vor pune în vânzare console resigilate.

Prețurile sunt bune, iar reducerile ajung până la 130 de dolari în cazul modelului echipat full. Dacă alegi Steam Deck-ul de 64GB, acesta va costa 319$ (comparativ cu 399$, prețul de listă), modelul de 256GB va costa 419$ (529$ preț de lista), iar cel mai scump, ăla de 512GB, a scăzut la numai 519$ de la 649$, cât costă în mod normal. Toate cele trei variante includ încărcător și carcasă de protecție. Iar pentru cei care își fac probleme că nu vor găsi SSD-uri spațioase pentru upgrade, nu aveți motiv de îngrijorare: mai mulți producători încep să scoată SSD-uri mici (fizic) care intră fără probleme în Steam Deck, ROG Ally și alte dispozitive de acest fel.

Fiecare Certified Refurbrished Steam Deck a fost testat cu foarte mare atenție și aceleași standarde ridicate ca și unitățile retail. Fiecare dispozitiv trece printr-un factory reset, update de software și o examinare de lungă durată care include peste 100 de teste la una dintre fabricile Valve. Testele pun la încercare butoanele, sistemul audio, ecranul și toate componentele interne. Viața bateriei este și ea măsurată pentru a asigura funcționalitate optimă și longevitate. Toate unitățile refurbrished ating sau depășesc standardele de performanță ale unităților retail. Chiar dacă pot avea mici probleme cosmetice, oferă o experiență de gaming de mare calitate la un preț mai mic. Valve

Steam Deck rămâne o alegere populară pentru gameri, asta în ciuda faptului că există ROG Ally, o consolă superioară din mai multe puncte de vedere. Dar prețul mai bun oferit de consola de la Valve, alături de componenta software mai bine pusă la punct (Wuie Mindows 11) fac dintr-un Steam Deck, acum și resigilat, o oferta mult mai atrăgătoare. Plus că Valve nu par să se grăbească cu un upgrade, preferând abordarea de lungă durată. Dar bine, p-asta o știm cu toții de la Half-Life 3 încoace.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares