Press "Enter" to skip to content

Sony ar putea lansa niște căști de gaming in-ear pentru PlayStation 5

Sony, compania renumită în domeniul tehnologiei, a ajuns la un punct crucial în dezvoltarea căștilor wireless pentru PlayStation 5 (PS5), obținând aprobarea Federal Communications Commission (FCC) pentru vânzare. Alături de ele, un „Transmițător USB” a primit și el aprobarea pentru lansare.

Noul produs, identificat cu numărul de model YY2977, este special conceput pentru a fi utilizat cu consola PS5. Deși PS5 nu are conectivitate Bluetooth nativă, descrierea căștilor ca un „Wireless Noise Cancelling Gaming Headset” pe lista lor FCC confirmă orientarea către PlayStation.

Aceste accesorii audio noi au fost aluzionate inițial la binecunoscutul eveniment PlayStation Showcase. Sony surprinde din nou piața audio cu acest produs, care se poate poziționa unic în piața competitivă a căștilor wireless. Deși Sony nu a făcut încă un anunț oficial privind data lansării sau prețul, aprobarea FCC marchează un pas semnificativ înainte. Acest anunț ar putea atrage atenția pasionaților de jocuri și audiophili, care sunt nerăbdători să vadă cum aceste noi căști se integrează cu PS5 și dacă oferă o experiență de joc cu adevărat captivantă.

Dar acestea nu sunt primele căști de gaming făcute de Sony pentru PS5. Acum câteva luni am testat și noi trei perechi de căști over-ear foarte mișto, care ne-au arătat că gigantul japonez are ce-i trebuie ca să producă și accesorii de calitate, pe lângă deja cunoscuta consolă și jocurile care o acompaniază.

Sony continuă să inoveze în domeniul audio, arătând angajamentul lor față de îmbunătățirea experienței utilizatorului, punându-și amprenta între gaming și audio de înaltă calitate. Căștile wireless compatibile cu PS5 sunt doar un exemplu al eforturilor Sony de a-și extinde portofoliul de produse, consolidându-și poziția ca lider în industria tehnologiei.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares