Press "Enter" to skip to content

EA SPORTS FC 24 are o dată de lansare și un trailer care ne dezvăluie noutățile de anul ăsta

Mi se pare puțin ciudat să scriu știrea asta, pentru că acum este mai real ca niciodată: seria de jocuri FIFA nu mai este, după 30 de ani. Din fericire, pasionații de fotbal virtual vor putea juca în continuare EA SPORTS FC 24 care duce mai departe moștenirea seriei și păstrează același gameplay pe care-l iubim și-l urâm in mod egal, aceleași moduri de joc și chiar și-același motor grafic. Avem și-un gameplay trailer așa că haideți să vorbim despre ce am aflat până acum.

În două minute de video, EA a dezvăluit cam tot ce voiam să știm despre EA SPORTS FC 24: jucătorul de pe copertă este Erling Haaland după sezonul de debut fenomenal de la Manchester City, data de lansare este 29 septembrie 2023, vine pe generația actuală de console (PlayStation 5, Xbox Series) alături de PC-uri, iar ca o mică surpriză, și generația precedentă de console este pe listă.

Să fiu sincer, prezentarea asta m-a făcut să mă simt puțin ca la FIFA 14. La vremea aia mă jucam pe Xbox 360 și țin minte că am văzut trailerul și mă minunam de cum arată și se mișcă jocul pe Xbox One. Cam același o să fie cazul și aici, întrucât EA SPORTS FC 24 vine cu câteva caracteristici disponibile doar pe consolele puternice și PC. Dar haideți să vedem ce promite următorul „simulator” de fotbal de la EA, folosind chiar cuvintele lor:

  • HyperMotionV este cel mai mare salt pe care l-am făcut către realism, traducând ritmul și fluiditatea fotbalului din realitate în The World’s Game folosind date volumetrice de la mai bine de 180 de jucători profesioniști, atât din fotbalul masculin cât și cel feminin, care ne permit să reflectăm mișcările din realitate în joc mult mai bine decât am făcut-o până acum.
  • PlayStyles optimised by Opta dimensionalizează atleții, trecând peste rating-urile acestora pentru a aduce la viață abilitățile care fac fiecare jucător special. Fiecare PlayStyle le oferă jucătorilor capabilități unice pe care le vei vedea și vei simți că le face stilul de joc autentic.
  • Motorul grafic Frostbite Engine îmbunătățit oferă The World’s Game cu un nivel de detaliu apropiat de realitate, aduce un nou nivel de imersiune prin intermediul modelelor de jucători regândite, animații mai fluide și caracteristici unice vizibile care fac fiecare jucător special. Echipamentele se vor mișca acum ca materialele din realitate, reacționând la mișcarea jucătorului, mișcându-se odată cu direcția de deplasare și curgând natural în timpul meciului.

EA SPORTS FC 24

Dintre cele trei caracteristici de bază, tehnologia HyperMotionV este exclusivă pentru consolele din generația actuală și PC. Asta înseamnă că gamerii de pe PS4 și Xbox One se vor juca FIFA 23 cu alt nume… sau ceva de genul. Ceva care este disponibil pentru toate platformele este Ultimate Team, doar nu credeați că scăpăm. Și deja avem ediția Ultimate a jocului care îți oferă ceva cartonaș special multicolor. Dar cred că anul ăsta o să încerc să rezist tentației și o să ocolesc modul de joc.

În rest, ce să zic? Prezentarea e mișto, dar parcă nu văd nimic diferit. Da, unii jucători precum Vinicius Jr. și Erling Haaland parcă mișcă mai ca-n realitate, dar asta nu e nou. Adică toți am jucat cu Messi și Ronaldo în jocurile precedente și știm cum se simt față de restul bipezilor de pe câmp. Pare încă un reskin, dar sper că mă înșel și va aduce ceva mișto. Și încă visez la jocul ăla cu fotbal care o să readucă modul de carieră pe care-l aveam prin perioada FIFA 2005 – 2007.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares