Press "Enter" to skip to content

Se scumpesc iPhone-urile, bestia de calculator cuantic de la Google și Steam Hardware Survey

Cât de mulți bani ești dispus să dai pe un iPhone? Ei bine, dacă și prețul lor actual ți se pare mult, în rezumatul de azi am o veste care nu-ți va plăcea. Pe lângă asta, discutăm și de super calculatorul cuantic al Google care spală pe jos cu competiția în materie de performanță, dar și despre rezultatele celui mai recent Steam Hardware Survey, care ne arată că lumea începe să lase în urmă rezoluția 1080p.

Până atunci, însă, hai să revenim la iPhone-uri. Următorul iPhone 15 Pro Max ar putea veni cu o creștere a prețului, majorare datorată în mare parte funcțiilor noi. Și nu vorbesc doar despre mult așteptatul port USB-C aici, ci despre numeroase alte schimbări de natură hardware pe care ne putem aștepta să le vedem pe noul model de iPhone. Toate detaliile le găsești în articolul meu.

Acum haide să ne îndreptăm atenția asupra calculatorului cuantic al Google, care s-a dovedit a fi o adevărată revoluție. Mai precis, inginerii companiei au reușit să creeze ceva care este cu 47 de ani mai rapid decât cel mai puternic supercomputer din lume, ceea ce nu e puțin deloc. Marinake a urmărit subiectul și îți povestește toate detaliile în articolul lui.

În fiecare lună, Steam face ceva ce ei numesc Hardware Survey. Este practic un recensământ al tuturor sistemelor care au intrat măcar o dată pe Steam în luna respectivă. Cum Steam este cea mai folosită platformă de jocuri, acest raport ne arată și niște trenduri interesante din rândul gamerilor, cum ar fi tranziția de la monitoare 1080p (Full HD) la panouri cu rezoluții mai mari. Toate detaliile le găsești aici.

În review-ul săptămânii vreau să vorbim despre Samsung The Sero, un televizor cu un gimmick foarte interesant. Pe lângă faptul că te poți uita la conținut obișnuit de TV (filme, seriale, cablu) în modul landscape, The Sero se poate roti în modul portret, pentru a se plia perfect unui screen share de pe telefon, printre altele. Recenzia noastră completă o găsești aici.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares