Press "Enter" to skip to content

Serverele GeForce NOW din Sofia tocmai au primit upgrade la RTX 4080 SuperPODs

În urmă cu ceva timp, Nvidia a anunțat că abonamentele RTX 3080 vor primi upgrade la RTX 4080 fără costuri suplimentare. Altă veste bună este aceea că serverele din Sofia, capitala Bulgariei, tocmai au primit hardware-ul pentru acest serviciu. Iar cu Game Developers Conference în derulare săptămâna aceasta, merită să vorbim și despre jocuri, inclusiv modul în care Nvidia lucrează cu publisheri pentru a aduce tot mai multe titluri pe GeForce NOW.

Dezvoltatorii de jocuri au acces la o serie de unelte GeForce NOW care le permit să aducă cu ușurință jocurile în cloud. Nu necesită muncă de portare pentru dezvoltatori și permite publisherilor să faciliteze funcții precum sincronizarea contului cu librăria de jocuri, precum și să livreze experience unice și interactive bazate pe cloud.

CD PROJEKT RED este unul dintre dezvoltatorii care beneficiază de aceste resurse GeForce NOW și va aduce un nou update pentru Cyberpunk 2077 pe 11 aprilie, care va include și un preview tehnologic pentru modul Ray Tracing: Overdrive de care membrii Ultimate să se poată  bucura pe mai multe dispozitive.

Totodată, dacă ești membru Premium poți beneficia de un reward gratuit, începând de săptămâna viitoare. Mai exact, vei avea timp până pe 6 mai să intri în posesia noului costum Captain Marvel Medieval Marvel cu care să lupți împotriva inamicilor în Marvel’s Midnight Suns, deci asigură-te că îți faci upgrade astăzi și optezi pentru recompense.

Uite și lista jocurilor noi de săptămâna asta:

Iar pentru că iubim jocurile și ne bucurăm că lumea se joacă, nu uita să vezi Steam Sale săptămâna aceasta. Sunt multe jocuri pe care poți să le joci pe GeForce NOW, iar perioada de oferte se termină pe 23 martie!

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares