Press "Enter" to skip to content

Canon a prezentat în Grecia produse noi (și cool) pentru profesioniști

Compania Canon, celebră deja pentru aparatele foto și video, lentilele și accesoriile de cea mai bună calitate, atât pentru profesioniști cât și pentru consumatori, a prezentat mai multe produse nou-nouțe ieri, în Grecia. Am fost și noi pe acolo, iar în rândurile ce urmează, o să îți povestesc ce chestii interesante am văzut și cum a fost.

În primul rând, prezentarea a avut loc în Atena, și nu din întâmplare. Conferința, pe numele ei „Future Imaging Event”, a fost organizată de Canon CEE (Europa Centrală și de Est), iar partenerii principali au fost din această regiune a Europei.

Evenimentul a fost împărțit în mai multe zone tematice, unde reprezentanți Canon au demonstrat capabilitățile întregului ecosistem al companiei. Prezentările au fost interactive iar oriunde te întorceai capul găseai câte un obiectiv interesant sau o cameră nouă, de ultimă generație, care să-ți fure ochii.

PTZ (pan, tilt and zoom)

Primul loc pe care l-am vizitat a fost zona PTZ, unde Canon a arătat ultimele camere PTZ, acele camere care se pot mișca pe cele trei axe menționate anterior. PTZ-urile sunt considerate cele mai versatile camere datorită flexibilității lor, iar Canon a arătat un scenariu pentru difuzarea conținutului în regim de live stream sau la televizor în direct, totul alimentat de cele mai noi modele de camere de așa fel.

Cameră EOS montată pe o dronă

Dacă te-ai gândit vreodată cum se filmează scenele alea de mega acțiune din filme, cu urmăriri de mașini la viteză mare și explozii, atunci zona asta este pentru tine. Aici, producătorul a arătat o dronă care avea la bord o cameră EOS de ultimă generație, cu ajutorul căreia cineaștii pot captura cele mai bune momente din scene, la cea mai bună calitate.

CanonCanon

Imprimante

Compania Canon este una dintre puținele care oferă utilizatorilor o experiență completă când vine vorba de imagini, de la aparatura cu care faci poza, până la imprimantele cu care îți printezi creațiile. Astfel, producătorul a arătat mai multe imprimante, atât pentru utilizatorii profesioniști, cât și pentru consumatorii de acasă.

Zona ecosistemului EOS

Așa cum spune și numele, în acest loc au fost expuse mai toate produsele noi și inovative din familia EOS, de la camere de ultimă generație până la obiective și alte accesorii ce întregesc ecosistemul Canon. Ne-am jucat și noi puțin cu ele și pot să spun că ne-au plăcut mult.

CanonCanon

Binocluri și obiective telefoto

Tot aici am avut ocazia să punem mâna pe mai multe lentile de tip binoclu și telefoto, gândite pentru pasionații de fotografie iubitori de sport sau de natură, fie că vorbim de profesioniști sau amatori.

Per total, ne place ce-am văzut din partea companiei în Atena. Este clar că inginerii de la Canon sunt niște oameni foarte talentați și îmi place să văd cum unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți producători de aparatură foto și video din lume conduce marșul inovației de zeci de ani.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares