Press "Enter" to skip to content

Dacia face mișto de abonamentul pentru încălzirea în scaune de la BMW

Încă de când am auzit că BMW va bloca încălzirea în scaune în spatele unui abonament, am fost sigur că internetul o să izbucnească în hăhăieli. Și așa a și fost, cu glume de la „Îl iau de pe torrent” până la injurii urâte aduse unui cont de Facebook… dar unul dintre cele mai elegante miștouri vine din partea celor de la Dacia UK. Aceștia oferă gratuit sticle pentru apă fierbinte pe care le poți folosi ca să-ți încălzești scaunele din mașină.

Reprezentanții Dacia au declarat că brandul este recunoscut pentru simplitate și se va feri întotdeauna de astfel de tactici de monetizare. În plus au ținut să menționeze că versiunile de top de Sandero, Duster și Jogger vin cu scaunele frontale încălzite. Iar pentru cei care nu au bani de dotarea de top sau vor să-și încălzească și bancheta din spate, noul accesoriu pică numai bine. În plus le-au mai dat și nume: Heated Seat Saviors.

Heated Seat Saviors vin sub formă de glumă, dar scot în evidență direcția în care se îndreaptă întreaga industrie atunci când ne referim la abonamente pentru diferite funcții. Să cerem cuiva să plătească ca să activeze funcții ale echipamentului deja montat din fabrică, cu siguranță nu este o mișcare tipică Dacia!

Dacia face misto de BMWDacia face misto de BMW

Însă nu vă grăbiți să vă sunați dealerul ca să îi cereți un astfel de accesoriu. Sunt disponibile doar 75 de bucăți împărțite între trei locații din Marea Britanie. Vor fi împărțite pe principiul primul venit, primul servit în perioada 1-2 februarie 2023 în timpul programului normal de lucru și nu trebuie să cumperi absolut nimic ca să poți să primești o astfel de sticlă. GG Dacia, făină mișcare!

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares