Press "Enter" to skip to content

Au apărut pe internet titlurile PS Plus Essential din luna februarie

Nu mai avem mult până când vom face cunoștință cu noua selecție de jocuri oferită gratuit abonaților PS Plus Essential, iar asta înseamnă și că au apărut pe internet primele leak-uri. Partea bună este că toate titlurile din listă sunt chiar interesante, deci avem multe de discutat.

Primul de pe lista PS Plus Essential este OlliOlli World, un titlu ciudățel, dar care este realizat foarte bine. Avem de-a face cu un joc de skateboarding 2,5D, creat într-o lume colorată și cu un soundtrack pe măsură. A fost lansat la începutul anului trecut și a fost bine primit de critici, dacă e să ne luăm după scorul de 84 de pe Metacritic.

Următorul titlu care ar putea să apară pe PS Plus Essential este Destiny 2: Beyond Light. Am zis titlu, dar în realitate Beyond Light este unul dintre expansiunile jocului. Dar asta nu înseamnă neapărat un lucru rău, pentru că la fel ca la orice joc live service din ziua de azi, un astfel de DLC major aduce o droaie de conținut nou și îmbunătățiri semnificative. Scorul de 77 pe Metacritic este o idee micuț, dar dacă nu ai încercat niciodată Destiny 2 și vrei să te pierzi într-un looter-shooter veritabil, merită încercat.

În continuare avem Evil Dead: The Game, un titlu despre care am mai vorbit în trecut, atunci când a fost oferit gratuit pe Epic Games Store. Acesta este un joc din genul multiplayer-horror lansat chiar anul trecut. La fel ca în Dead By Daylight, o echipă formată din până la patru jucători trebuie să lucreze împreună pentru a completa un ritual care curăță planeta de tot ce rău, iar un monstru controlat de al cincilea jucător încearcă din răsputeri să îi oprească, folosindu-se de metode mai mult sau mai puțin ortodoxe și ceva sperieturi.

Ultimul dar cu siguranță nu cel din urmă titlu de pe lista PS Plus Essential este Mafia Definitive Edition. Remake-ul primului joc din seria Mafia a lovit unde trebuie pentru mine. Povestea genială a primului joc lansat în 2002 a fost păstrată și reprodusă suficient de precis, jocul arată foarte bine iar combat-ul se simte bine și nu este greoi sau plictisitor. 78/100 a înregistrat Mafia Definitive Edition pe Metacritic și trebuie să recunosc că (după părerea mea) ar fi meritat mai mult.

De menționat este că atât OlliOlli World, cât și Destiny 2: Beyond Light și Evil Dead: The Game sunt optimizate pentru PS5, singurul care nu este este Mafia Definitive Edition. Dacă toate astea sună bine și vrei să te joci și tu unul dintre titlurile de mai sus, ce trebuie să știi este că promoția va intra în vigoare cel mai probabil pe 6 februarie.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares