Press "Enter" to skip to content

Poți să faci rost de unele dintre cele mai bune RPG-uri la un preț special

Fie că le-ai jucat în trecut sau ești fan al genului RPG și vrei să vezi de unde a plecat totul, nu ai cum să ratezi noul Humble Bundle. Pentru prețul de puțin sub 20 de euro, primești niște jocuri demne de nota 10 în orice clasament, care te vor ține lipit de monitor timp de peste 400 de ore, și ajuți și o cauză umanitară pe deasupra.

Primul titlu despre care voi vorbi este Baldur’s Gate, jocul care a pus studioul BioWare pe harta gamerilor. Lansat în 1998, acest joc a revoluționat industria de-a dreptul. Aventura epică la care vei lua parte are loc în universul Dungeons & Dragons și începe cu tine care încerci, dar nu prea reușești, să dai gata niște șoareci într-un depozit și se termină cu tine făcând pacturi cu zei și interacționând cu demoni. Povestea se desfășoară pe parcursul a două titluri și un expansion, toate incluse în pachet.

Cu riscul de a suna ca un spot publicitar de proastă calitate de la televizor, trebuie să-ți zic că asta nu e tot. Pe lângă RPG-ul Baldur’s Gate, Planscape: Torment te va duce într-o călătorie de reflecție asupra naturii umane. Narativa jocului este de excepție și asta e un lucru extrem de important, ținând cont că 70% din timp ți-l vei petrece citind dialogul dintre personajele foarte bine scrise.

Cauza umanitară pe care o vei ajuta când cumperi acest pachet este World Central Kitchen. Oamenii ăștia le oferă o masă caldă celor afectați de dezastre naturale sau celor din zonele distruse de conflicte. Au gătit în metrou în Ucraina și, mai recent, i-au ajutat pe americanii din zonele cele mai grav afectate de uraganul Ian.

Pe lângă jocurile amintite mai sus, mai sunt și altele incluse, dar dacă aș sta să ți le povestesc pe toate, acest material s-ar transforma într-un roman în toată regula. Dacă ți-am stârnit interesul, poți să cumperi acest bundle pe Humble Bundle, dar trebuie să te grăbești. Oferta e valabilă până pe data de 27 octombrie.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares