Press "Enter" to skip to content

Samsung Galaxy S20 si Galaxy Fold 2 vor fi dezvaluite in Februarie

S-a format deja un obicei ca in fiecare an sa vedem lansarea unor noi terminale Samsung, iar 2020 nu va fi deloc diferit. Data de lansare pentru Galaxy S20 si Galaxy Fold 2 a fost confirmata prin intermediul unui material promotional care „s-a scurs” pe internet si apartine companiei coreene.

Perioada de lansare pentru noile dispozitive ramane neschimbata, dar se pare ca acestea vor fi prezentate mult mai devreme. Max Weinbach a devenit o sursa credibila de informatii cand vine vorba de produsele Samsung, iar de data aceasta ne-a prezentat ceva special: data de lansare pentru Galaxy S20 si Galaxy Fold 2. Detaliile sunt dezvaluite in videoclipul de promovare si chiar la final ne arata ca Samsung va dezvalui noile modele pe 11 Februarie; aceeasi data mentionata acum ceva timp si de un site israelian pe care oamenii nu au luat-o insa in considerare.

Noile informatii ne arata si ca Ice Universe a gresit cu predictiile sale care spuneau ca Galaxy S20 va fi dezvaluit pe 18 Februarie. Pentru a va reimprospata putin memoria, expozitia MWC 2020 se va desfasura ceva mai tarziu, in perioada 24-27 Februarie. Asta le confera coreenilor de la Samsung un avantaj mare in fata competitorilor. Ar fi fost si mai interesant daca producatorul ar fi fost deschis precomenzilor imediat dupa evenimentul Unpacked, astfel cei care doresc sa adopte noua tehnologie sa nu fie lasati sa astepte.

Nu se stie inca locatia in care se va desfasura evenimentul, insa un raport precedent a mentionat faptul ca Samsung va dezvalui noile dispozitive in San Francisco. Aceasta este locatia in care compania a dezvaluit si Galaxy S10, asa ca poate fi o posibilitate mare.

Max Weinbach nu a oferit alte detalii in afara de acest video promotional, astfel nu va pot spune mai mult, insa sunt sigur ca vor avea si mai multe detalii in perioada imediat urmatoare.

WCCFTech

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares