Press "Enter" to skip to content

Blade Runner ajunge pe GOG

Cu ani și ani în urmă, studioul Westwood a luat o pauză de la a face jocuri Command and Conquer și ne-a adus o aventură. Blade Runner se numea. O adaptare a filmului cu același nume, și a cărții cu un nume total diferit. Practic, era o poveste paralelă cu evenimentele din operele respective, dar în același univers, același Los Angeles semi-post-apocaliptic, și cu același conflict central. Oameni vânând replicanți, androizi bio-mecanici ce sunt ilegali pe Terra, dar vitali în coloniile spațiale.

Era un joc bun. Devenea și mai bun când îți dădeai seama că puteai alerga dacă dădeai dublu click. Iar acum, aveți și voi ocazia de a juca această minunăție, pentru că a sosit pe GOG! Da, chiar în anul 2019, același an în care se petrec atât Blade Runner filmul, cât și jocul.

Bine, ce e drept, n-a sosit mai devreme pe GOG pentru că resursele de bază ale jocul practic nu prea mai existau, iar varianta aceasta este bazată pe munca îndelungată a comunității proiectului ScummVM. Și poate fi a voastră pentru nici măcar 9 euro, în perioada lansării.

Vă recomand călduros să îl încercați. Nu veți regreta. Dar dacă regretați, atunci am să vă pun niște întrebări despre țestoase în deșert.

[PC Gamer]

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares