Press "Enter" to skip to content

Riot lucreaza cu un studio extern pentru a crea jocuri League of Legends single player

Riot Games, studioul din spatele League of Legends, si-a anuntat planurile de evolutie peste mega-succesul MOBA-ului care includ crearea de noi jocuri, de la un fighter, la un FPS, un joc de carti si chiar un simulator de management. De asemenea, vrea sa duca mai departe si universul League, astfel a luat nastere Riot Forge. Prin intermediul noii companii, Riot va dezvolta in parteneriat cu alti dezvoltatori jocuri prin care sa permita jucatorilor de toate felurile sa experimenteze League in moduri noi si interesante.

Sectiunea FAQ de pe riotforgegames.com spuna ca jocurile lansate de vor fi „completabile”. Despre acestea, Bret Forbus a spus ca vor fi jocuri „single-player/story-driven” plasate in universul Runeterra din LoL. Nu avem detalii specifice inca despre proiectele individuale sau partenerii implicati, dar Riot a spus ca se va concentra pe aceste proiecte alaturi de studiouri independente „cu experienta” si ca o parte dintre acestea sunt deja in lucru.

Dezvoltatorii nostrii sunt inca la inceputul procesului de creare a acestor jocuri. Cand vor avansa ceva mai mult, vom anunta si titlurile la care lucram.

Inivitativa aceasta ar putea fi similara cu cea care a dus la crearea lui Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring the Legend of Zelda, un joc rythm rougelike dezvoltat in 2019 de studioul Brace Yourself Games si publicat de Nintendo.

Cel putin unul dintre jocurile promise vor fi dezvaluite in curand: Geoff Keighley a spus pe Twitter ca unul dintre proiectele Riot Forge va fi dezvaluit saptamana viitoare la The Game Awards. Vom reveni cu mai multe detalii din cadrul marelui show odata ce aceasta va incepe pe data de 12 Decembrie.

PC Gamer

Tags

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares