Press "Enter" to skip to content

Halo revine pe PC luna viitoare

Microsoft a dezvăluit în cele din urmă când va fi disponibilă prima mostră serioasă din Halo de pe PC. Vom avea parte luna viitoare, pe 3 decembrie, de lansarea lui Halo Reach.

Jocul va fi disponibil prin Steam, în cazul în care ați avut un moment de panică, gândindu-vă că va trebui să folosiți Microsoft Store.

Halo Reach va fi prezent într-o variantă îmbunătățită și dichisită, cu grafică 4K, texturi ceva mai frumoase și toate cele. Va fi în continuare un joc veci de 9 ani, dar măcar va arăta ca unul îngrijit.

După Reach va sosi la un moment din viitor și restul seriei, sub forma a Master Chief Collection, ce include versiuni remasterizate ale primelor trei titluri din serie, alături de ODST și chiar Halo 4.

Cronologic, povestea seriei se poate spune că începe cu Halo Reach, așa că lansarea sa înainte de toate chiar are sens. Probabil va sosi la un moment și Halo 5, deși nu prea este cel mai adorat din serie, așa că nu este grabă cu el. Iar Halo Infinite va sosi și el la un moment.

Până atunci, vă puteți delecta cu seria web machinima Red vs Blue, ce nu prea are nici o legătură cu povestea lui Halo în sine, dar este măcar amuzantă.

[PC Gamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares