Press "Enter" to skip to content

World of Warcraft se pregătește pentru Shadowlands

World of Warcraft a primit ceva atenție la BlizzCon anul acesta, prin dezvăluirea unu nou expansion, intitulat Shadowlands.

Noul conținut vă permite să călcați dincolo de viață și de moarte, în tărâmul unde locuiesc entități misterioase și se ascund puteri nebănuite. O oglindire a Azeroth-ului unde va trebui să vă aliați cu diversele facțiuni existente pentru a putea combate o nouă amenințare. Nimeni alta decât Sylvanas Windrunner în sine, ce a decis peste noapte că vrea să se ia la trântă cu The Lich King, după cum puteți vedea trailer-ul cinematic foarte impresionant de mai jos.

Shadowlands vă oferă ocazia să obțineți obiecte noi, să înfruntați primejdii nemaivăzute, și să salvați sufletele a diverși eroi de legendă ce își așteaptă sfârșitul într-un turn aflat în continuă schimbare.

Noul expansion nu are încă o dată de lansare fixă, dar va sosi cândva pe parcursul anului viitor. Cei interesați să participe la beta testul său sunt încurajați să opteze pentru această opțiune de pe pagina oficială a jocului.

[Eurogamer]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares