Press "Enter" to skip to content

Diablo IV, Overwatch 2, WoW: Shadowlands și Hearthstone: Descent of Dragons anunțate la BlizzCon 2019

Blizzard Entertainment a anunțat cu ocazia BlizzCon 2019 o serie de titluri mult așteptate de fani și anume Diablo IV, Overwatch 2, World of Warcraft: Shadowlands și următoarea expansiune Hearthstone, Descent of Dragons.

În Diablo IV, lumea Sanctuarului este amenințată din nou de catre un demon puternic. Lilith este fiica lui Mephisto și cea din care s-au născut nephalem, ca răspuns la conflictul etern dintre cele două facțiuni. Diablo IV permite jucătorilor să exploreze o lume întunecată, singuri sau cu prietenii lor, pentru a doborî monștri puternici sau chiar pentru a lupta împotriva altor jucători. Primele trei clase dezvăluite la BlizzCon 2019 sunt barbarul, vrăjitoarea și druidul, urmând ca celelalte două să fie anunțate ulterior. Nu vor lipsi din joc skillurile, armele legendare și runele, iar pentru prima oară în Diablo vom avea parte și de animale pe care le vom putea folosi pentru a traversa lumea din joc. Diablo IV va fi disponibil pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Overwatch trece pragul de 50 de milioane de jucători și cu această ocazie Blizzard Entertainment anunță următorul joc din această franciză. În Overwatch 2, jucătorii vor putea trăi povestea din spatele jocului prin intermediul unor misiuni co-op, intrând în pielea personajelor favorite pe care le pot acum dezvolta cu skilluri și abilități noi. O nouă criză globală se conturează la orizont, astfel încât Winston, Tracer și ceilalți membri Overwatch se reunesc pentru a face față amenințării din partea organizației de omnici Null Sector.

Misiunile de tip Story reunesc patru dintre eroii Overwatch care împreună vor descoperi motivele din spatele atacurilor derulate de această organizație. În continuare, misiunile de tip Hero vor permite jucătorilor să-și dezvolte personajele preferate, deblocând abilități și îmbunătățindu-le pe cele existente. Pentru a realiza toate aceste lucruri, Overwatch 2 vine cu o actualizare importantă a motorului pe baza căruia rulează, ceea ce permite devoltarea de hărți noi mai mari pentru modul PvE, prezența mai multor inamici, dar și un nivel mai ridicat de detalii în privința eroilor din joc. Nu în ultimul rând, Overwatch 2 adaugă mai mulți eroi, precum și mai multe hărți în regiuni noi pentru Overwatch, cât și un mod nou în PvP numit Push.

Overwatch 2 nu îi va lăsa în urmă pe cei care dețin deja primul joc, astfel încât toate hărțile, toți eroii și toate modurile de joc din Overwatch, precum și obiectele cosmetice pe care jucătorii le-au deblocat deja vor fi preluate în Overwatch 2. Cei ce dețin deja Overwatch vor putea juca împreună cu cei care achiziționează Overwatch 2 în PvP.

World of Warcraft: Shadowlands este cea mai nou expansiune pentru universul World of Warcraft, jucătorii având posibilitatea să pășească în tărâmul morților unde vor întâlni personaje de legendă, precum Uther the Lightbringer și Kael’thas. Noua facțiune, Covenants, domină cele patru ținuturi din Shadowlands, iar jucătorii vor avea acces la o companie care le va dezvolta abilitățile în funcție de legătura pe care o vor dezvolta cu cei care conduc aceste zone. De asemenea, pentru a face față asaltului pe care Sylvanas îl pregătește, jucătorii vor putea accesa clasa Death Knight, indiferent de rasa personajului din joc. Nu în ultimul rând, cei de nivel maxim înainte de lansarea expansiunii vor începe aventura în Shadowlands de la nivelul 50 și vor avansa până la 60. World of Warcraft: Shadowlands va fi disponibil în 2020 prin intermediul retailerilor principali din România. Detalii despre ediția specială de precomandă ce va fi disponibilă în magazinele din România vor fi anunțate ulterior.

Descent of Dragons este concluzia pentru povestea care ține în priză jucătorii de Hearthstone încă de la începutul anului. Cu 135 de cărți noi, Descent of Dragons va amenința balanța dintre bine și rău începând cu data de 10 decembrie când va fi disponibil.

Articol preluat de pe movienews.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares