Press "Enter" to skip to content

A început Steam Halloween Sale

Ați încercat cumva să intrați pe Steam seara trecută? Pe la ora 8? Vi se părea cumva cam greu să faceți magazinul să se încarce? Cu siguranță da, pentru că seara trecută a început Steam Halloween Sale 2019, iar pentru aproape două ore magazinul era complet neutilizabil.

Și ce aduce această nouă promoție? Eh… magazinul e picat la ora redactării, dar conform celor care au putut să vadă ce se ascunde în spatele erorii afișate de Steam, există câteva lucruri destul de interesante. Spre exemplu, Devil May Cry 5 la jumătate de preț, Resident Evil 2 la jumătate de preț , Serious Sam Classic la 20% din preț, plus o varietate de alte jocuri cu diverse accente mai de groază prin ele la promoție.

Bine, nu toate sunt de groază, Planet Coaster are și el o reducere de 70%.

Promoția se va încheia în ziua de 1 noiembrie. Poate până atunci magazinul va fi accesibil. Dacă nu, atunci vă puteți orienta către GOG Halloween Sale. Magazinul lor merge, și vă oferă o grămadă de reduceri la jocuri fără DRM, cu ceva elemente de groază. Puteți vedea lista întreagă aici. Sunt câteva titluri cu adevărat clasice pe acolo. E un moment numai bun să luați un Dark Corners of the Earth dacă nu l-ați savurat încă.

[Steam, GOG]

 

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares