Press "Enter" to skip to content

The Last of Us 2 mai întârzie

Din categoria „Toate jocurile se mută în primăvara anului 2020”, Sony anunță că îndelung așteptata continuare a lui The Last of Us va întârzia o vreme.

În loc să fie disponibil în ziua de 21 februarie, conform anunțului de doar acum o lună, va fi lansat tocmai în ziua de 29 mai. De ce? Pentru că atunci când au început să pună ultimele piese la un loc și să treacă la împachetarea finală a jocului, cei de la Naughty Dog și-au dat seama că The Last of Us 2 nu era la un nivel suficient de calitate.

Așa că au decis să îl mai întârzie puțin, pentru a-l putea finisa ceva mai bine. Nu de alta, dar acesta va fi printre ultimele jocuri mari de Playstation 4. Sony vrea cu orice preț ca cei care au cumpărat consola să se simtă satisfăcuți de durata ei de viață, așa că vor fi mai înclinați să cumpere la un moment și un Playstation 5. Plus că nu strică și că PS4 are o bază de instalare imensă în acest moment.

O variantă de PS5 a jocului nu este exclusă, fiind realizată și una de PS4 a primului joc, deși acesta era inițial disponibil doar pe PS3.

[Sony]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares