Press "Enter" to skip to content

Vampire The Masquerade Bloodlines 2 va întârzia

Mai știți cum a fost lansat Vampire The Masquerade Bloodlines într-o stare groaznică? De vină era în parte Activision, ce nu a lăsat jocul în producție pentru mai mult timp. Dar, mai important, de vină era și Troika, ce depășiseră cu mult limitele stabilite, ducând la un joc prea balonat pentru binele său. Tot era o splendoarea a designului, dar poate că ar fi fost mai bine dacă toată lumea pica la acord despre ce trebuia să fie, și când trebuia lansat.

Pentru ca această istorie tristă să nu se repete, Paradox Interactive și Hardsuit Labs anunță că Vampire The Masquerade Bloodlines 2 a fost amânat. Jocul tot va fi disponibil prin 2020, numai că nu pe la începutul anului, unde au început să se mute oricum cam toate jocurile din ultima vreme. În schimb, va fi lansat cândva pe parcursul anului. O perioadă mai clară nu a fost definită. Probabil va sosi în a doua jumătate, poate prin vară, poate prin toamnă, poate spre Halloween.

Sigur, vor fi oameni întristați de această întârziere, dar priviți partea bună. Aveți timp suficient al dispoziție să jucați iar Vampire The Masquerade Bloodlines 1. Sau, mai bine, luați frumușel o carte World of Darkness VTM, strângeți la un loc 4-5 amici și apucați-vă de un mic RPG pen and paper. Recomand să aveți măcar un Malkavian în grup, face totul mai amuzant, atât timp cât îl jucați cum trebuie.

Atunci veți fi pregătiți cu adevărat pentru Vampire The Masquerade Bloodlines 2.

[Paradox]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares