Press "Enter" to skip to content

Play Pass este raspunsul Google pentru Apple Arcade

La inceputul acestei luni, Apple a lansat iOS 13 alaturi de Apple Arcade. Serviciul include peste 100 de jocuri cu un mix de publisheri mari si studiouri indie care contribuie impreuna la formarea unei librarii foarte interesante. Acum Google incearca sa intre in joc cu lansarea Google Play Pass, un abonament pentru Android care include 350 de jocuri si aplicatii.

Google Play Pass are niste diferente cheie fata de Apple Arcade, cea mai notabila fiind ca se concentreaza si pe un mix de aplicatii premium alaturi de jocuri. Aplicatiile si jocurile care fac parte din abonament vor fi vandute si separat cu forma clasica de monetizare, precum cumparaturi in-game si reclame. Abonatii Play Pass nu vor avea insa probleme de genul acesta.

Avem si cateva nume mari care fac parte din abonametnul Google Play Pass, printre care Stardew Valley, Game Dev Tycoon, Limbo, Terraria, Star Wars Knights of the Old Republic si multe altele. Dezvoltatorii primesc o parte din banii platiti pe abonament in baza unui „user engagement”. Astfel, aplicatiile care reusesc sa stranga mai multi jucatori pe perioade indelungate vor genera mai multi bani comparativ cu jocurile mici care sunt jucate doar de test. La fel ca si Apple Arcade, abonamentul Google Play Pass va costa cinci dolari pe luna, dar va fi disponibil doar in Statele Unite momentan.

KitGuru

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares